Zoeken naar 80*

Uw zoekactie voor 80* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile fun 30 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor vanavond
Ik ben op zoek naar iemand die deze avond beschikbaar is voor voor geile fun. Zelf versa dus wil neuken/geneukt worden of wel beide :). Pijpen/rimmen/rukken veel is mogelijk zolang hygiëne gerespecteerd wordt. Laat dus maar gerust weten waar je zin in hebt en tot binnenkort ;) 30/175/80  

Voor vanavond
Stef 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek lekkere sex
Hé ik ben 47/1.80/82/16*4/bttm/Gent. Ik zuig graag en slik en laat me soms neuken. Kan buiten of car of soms ontv.ik.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Masseur 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
(Ont)spannende massage voor vandaag
Ik zoek voor vandaag een jongeman tot 30jr om te masseren. De massage is bedoeld voor een nieuwsgierige man die passief wil blijven terwijl ik hem volledig laat ontspannen. Eventueel is een happy end, edgen of cum control ook mogelijk. Ik verplaats in de ruime omgeving van Antwerpen en Turnhout. Ik heb een massagetafel en alles wat nodig is om je een ultieme ervaring vol genot te geven. Ik vraag enkel discretie en 100% hygiëne. Reageer aub met leeftijd, omschrijving van het lichaam (liefst foto) en massagewensen. Zelf ben ik slank/sportief en 1.80m.  
gisteren
Jan 25 jaar Limburg - Bocholt
...
Wie zie ik deze nacht om elkaar te pijpen. Liefst iemand uit de buurt. Ben normaal gebouwd (175cm 80kg) en heb een korte verzorgde baard. Discretie vind ik zeer belangrijk.  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij 18, 19 of 20 mei overdag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort verkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ook aan uw lul zuigen terwijl je dieper en dieper in mijn keeltje komt kan ook Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Vanavond 28 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor vanavond
Hey zin om deze avond in Ninove om je te laten vingeren, rimmen, neuken,.. Veel is mogelijk maar hygiëne vereist. Anoniem in donkere kamer mogelijk. 175/28/80 Max 30j aub.  
Arab lover 62 jaar Antwerpen - Brasschaat
Welke ervaren arab of black wil mij ontmaagden?
Ben jij arab of black en wil je mij voor de eerste keer neuken? Ik verplaats, kan niet ontvangen. Reageren met je stats en van waar je bent. Ik ben 1.80 86kg 14cm besneden  
Jan 25 jaar Limburg - Bocholt
...
Opzoek naar iemand om elkaar lekker te pijpen en me eventueel te laten neuken. Jou leeftijd speelt geen rol. Ben zelf normaal gebouwd (175cm 80kg) en heb een korte verzorgde baard. Discretie vind ik zeer belangrijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10