Zoeken naar 50*

Uw zoekactie voor 50* leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bull 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanavond
Welk koppel zoekt voor vanavond nog een sportieve kerel van 50 jaar (1m76, 74kg,17cm, intiem geschoren) voor samen een paar heerlijke uren te beleven. Lekker deze mooie dag afsluiten op een gepaste manier ;-) Trio, mvm, mmv, cuckold, massage,..... Trefwoorden: Hygiëne, respect, discretie, lust,lingerie, heels, bull,.... Ik kan ontvangen in Antwerpen stad of ik kan ook naar jullie toe komen. Mocht er interesse zijn in een massage?! Ik geef professionele ontspanningsmassage/yoni massage ! Groetjes, B  

Vanavond
Loyale huisvrien 57 jaar Antwerpen - Kontich
Loyale huisvriend
Hey , zijn jullie dat koppeltje tussen 45j en 65j dat jullie (sex)leven wat meer kleur wilt geven en vinden jullie vriendschap ook belangrijk ? Willen jullie ook regelmatig afspreken en zich houden aan 1 vast contact , dan hebben we al veel gemeen ! Zelf ben ik een vlotte,hetero man van 50+ met al wel wat ervaring, ben ook sportief ,discreet, gezond,verzorgd, goed voorzien, niet roker . Een koppel waarvan de man niet meer kan presteren in bed , of een koppel waarvan hij cuckoldgevoelens heeft , of een koppel waarvan hij graag toekijkt of een stel dat houdt van erotiek met 3 zijn zeer welkom. De dame is liefst slank,normaal of licht mollig gebouwd . Reacties graag met wat uitleg over jullie , van waar jullie zijn , jullie wensen en/of verwachtingen en vergezeld van minstens een foto van de dame =antwoord verzekerd .  
Kurt 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde 0473830100
X relatie opbouwen
Veertiger uit de de Vlaamse ardennen dag dagelijkse iemand. Had graag een 50+ koppel leren kennen om een x-relatie mee op te bouwen. Alles wat tussen huisvriend en cuckold valt. Discretie is geboden. En goeie afspraken maken leuke vrienden. Grenzen verleggen.... zolang het maar leuk en aangenaam blijft voor ieder! Regio vlaamse ardennen kortrijkse. WhatsApp graag.  
gisteren
Pol 59 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Koppeltje gezocht
Jong uitziend niet onknap en eind 50. Op zoek naar een ouder koppel om vrouw en man te verwennen. Beetje sm en plagen vind ik leuk. Eerst WhatsApp om te kijken of het klikt.  
Mario 56 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Geil met stijl
Hallo.geile koppels.zin in een leuke avond.warr alles kan en niks moet. Slanke 50 plusser kan vrij ontvangen.geil met stijl.mensen die weten wat ze willen.lekker geilen met drie.lingerie,high heels,speeltjes.en vooral genieten.leeftijd 40 tot 60.slank tot volslank.en vooral goedlachse gezellige mensen. Grt mario  

Geil met stijl
Mario 56 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Geil met stijl
Hallo.geile koppels.zin in een leuke avond.warr alles kan en niks moet. Slanke 50 plusser kan vrij ontvangen.geil met stijl.mensen die weten wat ze willen.lekker geilen met drie.lingerie,high heels,speeltjes.en vooral genieten.leeftijd 40 tot 60.slank tot volslank.en vooral goedlachse gezellige mensen. Grt mario  

Geil met stijl
Peter 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0492055925
Echte cuckold koppel gezocht
Zoek echte cuckold koppel. Opgelet: enkel echte cuckold. Zeer geile slet met haar cuck. Leeftijd van 25 tot 63 max. Mag zeker volslank zijn. Heb veel vrije tijd en zeer potent. 18*5 speeltje. Indien meer vragen vraag gerust. Kan enkel verplaatsen. Eventueel vaste relatie. Afstand tot 50 km van Brugge.  
Peter 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Samen heerlijk genieten
Welke slank tot normaal gebouwd (bi?)koppel (leeftijd onbelangrijk) wil graag eens afspreken met een viriele 50er (182-81-16 altijd intiem kaal) die jullie graag tot een heerlijk hoogtepunt wil brengen. Massage, strelen, vingeren, beffen, pijpen, anaal verwennen ... kies maar uit wat jullie verkiezen. Alles kan als jullie het leuk vinden. Ik kan spijtig genoeg niet zelf ontvangen maar eventueel bij jullie thuis of op locatie. Respect, hygiëne, safe en discretie geboden. Ik kan ook (soms) overdag afspreken. Liefst in de buurt van Aarschot-Mechelen-Leuven. Wie wil heerlijk genieten. Hopelijk tot snel en voor regelmatige ontmoetingen. Eerste afspraak kan ook ergens op een terrasje bij een drankje. Tot ...? Warme Groetjes.  
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4) of zaterdagavond, op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Graag wil ik een tof koppel ( tussen 45 en 65) leren kennen dat eveneens een vaste vriendschap wilt opbouwen waarbij de dame centraal staat. Een koppel waarvan de man graag toekijkt,of zelf niet meer kan presteren ,of cuckoldgevoelens heeft is zeer welkom. Uiteraard geldt dit ook voor een koppel dat gewoon houdt van trio . Zelf ben ik 50+, ervaren ,discreet , sportief, goed voorzien,gesterriliseerd,hetero en loyaal aan 1 koppel . Ik zoek geen wisselaars maar wel een koppel dat het echt meent en waar de dame nood heeft aan een loyale vaste huisvriend. Reacties graag vergezeld van wat uitleg over jullie ( wensen,leeftijd,regio,ed ) en graag eveneens een foto van de dame . Regelmatig afspreken is zeer wenselijk. Door mijn eerdere ervaring met een tof koppel heb ik enkele leuke spannende scenario’s in gedachte om te delen met het juiste koppeltje.  
  1   2   3   4