Zoeken naar 48 sub

Uw zoekactie voor 48 sub leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Koppel 49 jaar Antwerpen - Geel
Stout
Hoi daar, wij vrouw 48- hetero/man 58-hetero zoeken een niet rokende man om samen een leuke voormiddag te beleven. Op het verlanglijstje staat: discretie, hygiëne en respect en vrijaf op woensdagvoormiddag 22 mei. Indien interesse graag een foto (mag onherkenbaar) bij je reactie en een kort verlanglijstje naar ons toe.  
27 dagen
Zij en ik 41 jaar Antwerpen - Mol
Zoeken jonge slanke bi gast klein geschapen EERST LEZEN AUB
Hey, man 48 en vrouw 40 mollig, grote borsten, kaal poesje.zoeken een jonge ( max 25) klein geschapen ( max 12 x 3,5) bi gast. Om samen trio te doen. Jij moet haar maar ook de man ( pijpen) verwennen. Wij kunnen ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Indien je niet voldoet aan de voorwaarden gelieve ook NIET te reageren. Verdoe onze en ook uw tijd niet. Ook niet ik vraag het maar of eender wat. Indien je wel voldoet reageer dan met je Stats, vanwaar je bent en foto heeft voorrang. En bewijs van klein geschapen. We zijn eens benieuwd deze keer!  
27 dagen
Kinky stel 43 jaar Antwerpen - Berchem
Wie kan ons van dienst zijn
Wij zijn een ervaren swingers stel, V 43 M 48, die opzoek zijn naar iets extra. De dame is haar onderdanig kant aan het ontdekken. En daarvoor zoeken we een extra man erbij. Veel kan niks moet. Pijpen kan zonder, neuken altijd met condoom, dit is niet onderhandelbaar, .wanner de klik er is kan er op regelmatig basis afgesproken worden, op termijn ook met dame alleen. We kijken uit naar jullie reacties. Maar bezin voor je begint, de dame is echt onverzadigbaar. Reactie met foto krijgt altijd antwoord. Wel gewone foto geen Dick pics