Zoeken naar 45 tot

Uw zoekactie voor 45 tot leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hilde 50 jaar Antwerpen - Geel
Fwb/minnaar?
Ben jij een man tussen 45 en 55jaar, die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit,aandacht,passie,tederheid? Sta je ook open voor een discrete vriendschap met respect voor elkaar? Je houdt van strelen, knuffelen, eveneens een diepgaand gesprek,spelenderwijs,maar ook van een vurige en intense vrijpartij..Liever een passioneel avontuur dan een vluggertje.. Dan ben je misschien wel diegene waar ik naar op zoek ben.  
Nikita 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge man die aan een station woont gezocht
Daar ik bijna iemand had gevonden, maar die te lui is om moeite te doen en me liever kwijtspeelt,volg ik zijn raad op en zoek ik een lover die alleen woont in de buurt van een station (wandelafstand) en kan ontvangen.Jij bent maximum 45 jaar, hoger geschoold, rookt niet en je hebt geen baard of snor. Liefst een bewuste vrijgezel die nood heeft aan... passie. Niet iemand erop, eraf en salut en ik wil dit en dat. Een goede lover is een gever en dringt niet op wat in zijn vreemd hoofd zit. Enkel reactie met herkenbare foto a.u.b.  
MrsDirtyone 31 jaar Limburg - Beringen
Gezocht voor woensdag 3/4/19
Voor woensdag 3 april zoek ik een fijne vrijblijvende ongeremde date van s ochtends tot laat in de namiddag. Dit met een lieve, attente en goed uitziende verzorgde hygiënische man tussen de 35 en 45 jaar die er ook van houdt om elkaar onthaast te leren kennen zonder een grote tijdsdruk. Je hebt niveau en beschikt over een fijne dosis humor. Een open, welbespraakt en eerlijk gesprek schrikt je niet af. Je hebt ervaring en weet hoe je een vrouw kan verleiden inclusief kan laten genieten. Je hebt originele ideeën over hoe je me een fantastische dag kan bezorgen en deinst er niet voor terug om deze te organiseren. Zelf ben ik een 31 jarige hoger opgeleide dame met een stabiele gezinssituatie. Discretie is dan ook opportuun! Ik zou mezelf omschrijven als een lieve, zachte, zorgzame, pure vrouw, een gevoelsmens die toch ook wel weet wat ze wil. Qua looks ben ik een typisch girl-next-door-meisje. Graag enkel serieuze reacties met een duidelijke foto van je gezicht. Lie  
29 dagen
Wie Weet 34 jaar Limburg - Sint-Truiden
Een gezellige avond waar veel mag en niets moet!
Hallo, Ik ben op zoek naar een sportieve man tussen de 30 en 45 jaar om een gezellige avond mee te beleven waarin veel mag en niets moet... Eerst kennismaken op de bank, breng jij wat lekkers mee? Daarna samen lekker opwarmen onder de douche om daarna heerlijk van elkaar te genieten... Ik ben een dame van 34, zeker niet onknap, maatje 40 met een volle boezem ;-) Misschien is het maar voor 1 keertje, maar het kan eveneens het begin van iets moois zijn... Graag reactie met foto's, je krijgt er zeker terug, en wie weet tot morgen! Lieve en ontdeugende kusjes!