Zoeken naar 30*

Uw zoekactie voor 30* leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Ik betaal 200
Hey, Ik betaal 200 voor 30 min. Graag een mailtje met een foto, eventueel u nummer, stuur ik u via Whatsapp.  
Gaetan 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Ik zoek een lesbische dame en geef er graag wat voor
Ik zoek een lesbische dame of een lesbische koppel. Dit op haar met een ander vrouwen live in actie te zien. Of lesbische koppel met een derde dame in actie te zien. Ik geef hiervoor een flinke vergoeding. Dus als je lesbisch bent of eventueel bi en sta je open een ander dame te verwennen terwijl ik kijk ;mag je me sturen. Jouw / jullie leeftijd tussen 30 en 40 , liefst een brunette of exotisch uiterlijk mag en niet al te mager.  

Ik zoek een lesbische dame en geef er graag wat voor
Dubbelfun 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek twee vriendinnen voor dubbele pijpbeurt, driehonderd euro
Ik zoek 2 jonge knappe meiden die me samen een blowjob willen geven, tegelijk dus. Enkel pijpen, zonder condoom. Jullie kunnen je verplaatsen, je doet het natuurlijk voor de centen maar ook een beetje voor de fun samen. Ik geef elk van jullie 150 euro, dus samen 300 euro.  
gisteren
Bart 49 jaar Limburg - HASSELT
Leuke jongevrouw gezocht voor spannende dates - mooie vergoeding
Ben verzorgde man van 49, woonachtig in omgeving Hasselt. Ben op zoek naar jonge vrouw (maximum leeftijd 30 jaar) om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date in regio Limburg/Vlaams-Brabant. Uiteraard is er een mooie vergoeding voorzien. Als je meer wil weten of interesse hebt: stuur me dan een berichtje. Groetjes, Bart.  
gisteren
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
Hey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen en Sint-Truiden. Hopelijk tot snel x  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
gisteren
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Welke jongedame wil graag afspreken:
Ik zoek een slanke speelse studente (18j t/m 24j) voor een normale seks-date. Ik zal jou ook verwennen bv. Met een massage. Ik ben een hoogopgeleide verzorgde man, 1m70, slank, blauwe ogen en voorzien van een speeltje met normale lengte. Reacties enkel met foto, je leeftijd en hoe jij de date ziet (geen mannen of professionele dames!) Een vergoeding van 200 tot 300 euro is mogelijk, dit hangt af van wat je allemaal wil doen tijdens de date en hoelang de date mag duren. Ik kijk al uit naar jou reactie.  
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
ey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen  
Alexander 42 jaar Limburg - HASSELT
Enkel vanavond
Last minute is de agenda voor vanavond vrij. Ik wil graag even ontsnappen uit m'n drukke professionele leven, met jou? Discretie gevraagd en geboden. Ik heb alvast zin in een heerlijk potje ongecompliceerde sex. €300 cash voor jou! Mail je me, liefst met foto!  
Jelle 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Weekend date
Ik ben een verzorgde man van eind de dertig. Dit weekend zoek ik een leuke dame tussen de 18 en 30 voor een aangename date. Iets gaan drinken, eens iets gaan eten en daarna een stomende date. Hiervoor heb ik een mooi bedrag voor over tussen de 300 en 600 afhankelijke van de duur van de date en wat er wel en zeker niet kan, hoe minder taboes en hoe kinkyer hoe beter ;-). Ik hou van dames die echt goed zijn in dirty talk tijdens het eten! Heb je interesse? Laat dan snel iets weten, liefst met foto. Xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8