Zoeken naar 30*

Uw zoekactie voor 30* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

xxx 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik zoek jong gezelschap voor soft date!
Hoi, Ik zoek een slanke jonge boy tot 30 jaar voor soft date, voor vandaag, of morgen(avond)! Ikzelf ben 56, 172, 80 met een buikje. Wil je eens graag een gezellige avond, samen met mij, om elkaar soft te verwennen (zonder anaal)? Wel graag proper gewassen aub! Interesse? Stuur dan wel eerst je stats even door, daarna kunnen we hopelijk een afspraakje maken. Alvast bedankt!  
lekkere biman zk 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
slanke biman zkt date nu.
verzorgde slanke versa biman ontvangt vandaag tot 13.30h  

slanke biman zkt date nu.
Zoek wielrenner 49 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem sas bvb ..bij interesse stuur mailtje met stats een foto en dan spreken we verder af ...50 167 66 bottom ....zaterdag sauna  

Zoek wielrenner om te zuigen
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 25-30kmik heb auto.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil lul pijpen
Ik ben 30j man met baard en snor niet Te groot , en zoek een lekker lul om te aftrekken en zuigen en likken en pijpen tot je klaarkomt . Ballen likken en je kont betasten . Ik sta open om te zoenen met man .. vind het geil idee en lekker . Wie kan me ontvangen in Gent ? Het kan ook buiten op verstopte plek of in de park in donker . Je mag of hoef nie me pijpen . Cardate ook mogelijk . Ben beschiekbaar tot 01:00u snachts . Ben momenteel aan dampooort . Wil je me ontvangen of afspreken , stuur je voorstel en mis foto en we spreken dan aff .. als je niet te ver van me zet .. Tot later ..  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa,ontvang slanke jongen-30 ,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Hetero30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Onervaren hetero van 30 zoekt een man om te pijpen!
Ik wil graag testen of ik een man kan doen klaarkomen... Pijpen en Aftrekken ! Korte Cardates of Outdoor dates !  

Onervaren hetero van 30 zoekt een man om te pijpen!
Fun2gether 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Jongeman zoekt fun met man
Hoi, Jongeman 28 gaat straks om 20.30u naar sportoase. Na het zwemmen en nemen van een sauna/stoombad lijkt het me leuk om samen met een man de kleedkamers te ontdekken en meer. Stats zijn 178/80/16x6, verzorgd en hygiënisch ingesteld. Enkel als je verzorgd, geschoren en niet roker bent.  
Jerre 27 jaar Antwerpen - Westerlo
Wie ook die gevoelens .
Hallo . Ik ben Jerre 27j Ik zit al 6j in een hetero relatie. Met mijn liefste vriendin . Maar sinds een paar maanden heb ik zo in mijn gedachten hoe het zou zijn om eens met een man seks te hebben . Dat is gekomen omdat ik in mijn sport veel mannen naakt zie in de douche. Zijn er ook jongens die dat hebben en ook 0,0 ervaring met een jongen hebben . Graag eerlijke antwoorden en niet ouder dan 30j . Geen leeftijd is geen antwoord . Oudere jullie hebben jullie leeftijd ik zoek tot 30j .  
Frits 48 jaar Antwerpen - Beerse
Deze avond parking Beerse of mol
Welke jonge slanke gast wil mijn klein dun besneden piemeltje klaarpijpen? Deze avond rond 21:00h parking afrit Beerse of rond 22:00h in mol. Enkel reageren als je jong -30 en slank bent. Ik blijf passief..  

Deze avond parking Beerse of mol
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10