Zoeken naar 11

Uw zoekactie voor 11 leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Heb er zin in vandaag!
Hallo, Wie wil er graag een extra man bij? Afspraakje en zien wat er van komt?! Spannende originele voorstellen, shoot! Sta voor veel open. Ik hoor het graag! 1m80 75kg 40yr hygiëne en discretie geboden. Vrij vandaag en morgen donderdag 11/07. Ik kan niet ontvangen. Verplaatsen of op locatie geen probleem. Graag contact via Whatsapp of skype na eerste bericht hier. Tot binnenkort?  

Heb er zin in vandaag!
13 dagen
HappyHornySingle 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Donderdag 11 juli om 15u op kamer in Gent?
Welk tof, geil koppel komt langs op donderdag 11 juli om 15u in Gent op kamer om de vrouw te laten verwennen door deze happy horny hetero single (m80, slank, verzorgd, groot geschapen)?  
Levi 32 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Vaste huisvriend voor koppel!
Ik ben een goedlachse sportieve jongegast uit West Vlaanderen en zit in een seksloze relatie doordat vriendin vaginisme heeft en we zo geen tot zeer zelden intiem zijn. Ondertussen al 11 jaar en verder perfect gelukkig maar mis het intieme en de passie rond seks enorm! In een ver verleden ooit de vaste huisvriend geweest van een koppel en dit was altijd zalig genieten met drie! Had dit zeer graag op regelmatige basis opnieuw beleefd met een leuk en spontaan koppel uit de buurt! Indien intresse let me know!  

Vaste huisvriend voor koppel!
Ken 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jongeman opzoek om grenzen te verleggen
Hallo! Ik ben een man van 29j die graag zijn grenzen wilt verleggen. Op mijn verlanglijstje staat een bezoekje naar een clubje als Club Cupido, Club Amai,... Dit om kennis te maken met dames en koppels. Echter hebk wel een klein beetje koudwatervrees om men eerste stapjes te zetten. Ik ben een 29 jarige die mogelijk wel wat jonger oogt... Met voor de rest een lichaamslengte van 1m67. Sportief gebouwd... Iemand die zijn ervaring wilt delen of misschien wel zelf langsgaat? Ik overweegde een bezoekje op donderdag 11/07. Xje ken  

Jongeman opzoek om grenzen te verleggen
Bi 4 the Game 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie ontvangt me voor een aperitiefje straks (11:00 - 13:00) ?
Hi iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5 bi 4 the game en geregeld op zoek naar leuke en spannende momentjes. Deze ochtend op het werk en vanmiddag volk voor de bbq maar tussen 11 en 13u zou ik dolgraag komen aperitieven bij jou. Misschien in de tuin? Heb je zin en tijd om me te ontvangen? Doe dan zeker een voorstelletje, mag ook best wel wat kinky zijn hoor ... Ik ben benieuwd :-) ps: ik heb zelf geen spulletjes zoals op de foto maar als jij dingetjes hebt, wil ik ze heel graag passen en voor je showen :-)  

Wie ontvangt me voor een aperitiefje straks (11:00 - 13:00) ?