Zoeken naar 055

Uw zoekactie voor 055 leverde 12 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Zijn jullie een ruimdenkend koppel tussen 50j en 75j?
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
Pieter 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
40er Op zoek naar 60+ koppel voor trio
Welk koppel uit de regio Roeselare-Menen-Kortrijk zin in trio met 40 -jarige. 1m65 55 41j. Slank en sportief. Bi en voor veel in. Aarzel niet mij te mailen, misschien ontmoeten we elkaar wel. Ikzelf ben discreet en anoniem.  
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een biseksuele verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn, ik nodig jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of jullie een stapje verder willen gaan.  
Jan 47 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0473830100
Cuckold wifesharing
Jullie zijn een 55+ koppel waarbij de man toekijkt hoe zijn vrouw x heeft met een andere man. Jullie zijn zoals ik gewone discrete verzorgde mensen. Die kunnen ontvangen. Jij als man ziet graag je vrouwtje bezig met een andere man. En als vrouw ben je een sletje. Graag bouw ik iets langdurig op. Reageren met een korte beschrijving via WhatsApp. Fakers laat het zo!!  

Cuckold  wifesharing
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij
Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 73, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven Ook lik ik jullie graag samen tijdens de daad en kan ik genieten van een volgespoten poesje dat ik graag schoon lik ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij
Joske 54 jaar Antwerpen - Westerlo
Verzorgd dwergje goed geschapen zoekt koppel
Ben een sex verslaafd dwergje zeker niet onknap verzorgd 1m35 55 kg goed geschapen geschoren zoekt een koppel  
11 dagen
Anima 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cloud
Good day to all of you. We hebben allemaal dromen en verlangens, ik ook. Die van mij is om huisvriend of vaste copain te worden van een fijn koppel tussen 55 en 75 jaar. Ik ben een toffe man van 1m70, goed gebouwd, sportief, lief, vriendelijk en van niveau. Ik ben heel vrouw gericht. Haar genot geven is wat ik graag doe. Een beetje bi mag, maar moet niet. Ik sta open voor heel veel. Ik ben curieus of ik reactie krijg. Dit is mijn eerste keer op deze site. Who knows. Wie schrijft, krijgt antwoord.  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij en meer
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 73, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven Ook lik ik jullie graag samen tijdens de daad en kan ik genieten van een volgespoten poesje dat ik graag schoon lik ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij en meer
17 dagen
Pieter 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welk koppel laat toekijken
Welk ouder koppel laat toekijken terwijl ik mij aftrek of bij een klik een handje mag helpen. Ikzelf zeer slank 165/55/41j.  
27 dagen
Rijpere man 53 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Stolen moments
Welk (gelegenheid) stel werkt in de hoofdstad en zoekt net als ik een gestolen moment tijdens de werkweek. Ikzelf ben een rijpere man van 55+, hoger opgeleid, verzorgd en sportief. Respect en discretie zijn vanzelfsprekend !  
  1   2