Zoeken naar 050

Uw zoekactie voor 050 leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Emperor 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in crime
Hardwerkende levensgenieter zoekt “partner in crime” voor intense, maar discrete ontmoetingen. Ik (M): levenslustig, dominant tussen de lakens, verzorgd, gebonden, 50, groot, breed geschouderd, geschoren, respectvol. Jij (V): ruimdenkend, intelligent, ongeremd, zeer sterke sexuele energie. Een warmbloedige vrouw die zich graag laat leiden in bed (of tegen de muur), verzot op experimenteren, tussen 30 en 50. Het doel: mekaars fantasieën realiseren en voor samen vingerlikkend genot ervaren... Nymphomane en/of onderdanige bi-trekjes meer dan welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.... Tintelt het ? Reageren !  
24 dagen
Rijpere dame 53 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Senior manager zoekt rijpere dame
The search goes on.... Deze jonger en goeduitziende 50+ zoekt een rijpere dame die meer wil dan de maandelijkse recht toe recht aan huiselijke sex. Trefwoorden: gehuwd of in een relatie, zelfverzekerd en vastberaden, hoger opgeleid, respect, discretie, sensueel, opwinding en ja, ook geil en kinky. Ikzelf ben 1m78, weeg 82kg en heb donker naturel haar.  
Knappe fwb 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, discrete XL tijger zkt fijne, goed uitziende tijgerin
Met de lente in het land scheert het libido hoge toppen hier :) Daarom op zoek naar een gelijkgestemde, goed uitziende dame met gelijkaardig libido om - mits klik - op regelmatige basis discreet en ongeremd tussen de lakens te duiken. Zoek iemand tussen de 30-50 jaar. Wie ben ik? Knappe dertiger, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief, groot geschapen.. Kennismaken? :)  

Knappe, discrete XL tijger zkt fijne, goed uitziende tijgerin
25 dagen
zeventiger 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Ik zoek eerder in de leeftijd vanaf 50. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
25 dagen
dark 45 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
oudere dame gezocht
dame gezocht tussen 50 en 65 voor fun  
25 dagen
Gentlemen 28 jaar Limburg - Tongeren
Unieke zoektocht, lieve rondborstige dame (+50) die (terug) wil genieten
Hallo daar! Een jonge gentlemen zoekt via deze weg een lieve rondborstige ervaren dame die samen aan een spannend avontuur wil beginnen. Natuurlijk is dit geen eenvoudige zoektocht en begrijp ik dat dit wenkbrauwen fronst, maar het is een oprechte zoektocht. Ik ben ontzettend aangetrokken tot een klassevolle dame die weet wat ze wil, een zachte uitstraling heeft en mooie ronde vormen heeft. Wat heb ik je te bieden? Humor, liefdevolle aandacht, potentie, respect en discretie. Ik ben op zoek naar een maatje, iemand die samen de dagelijkse routine wil doorbreken en samen de wereld rondom ons vergeten. Genieten van de momenten samen, etentje, wellness, avondje Netflix,.... Gewoon samen zijn, genieten van elkaar en profiteren van het leven. Lijkt dit je wat? Laten we kennis maken met elkaar. Groetjes  
25 dagen
Steven 62 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Heer zoekt dame
Je herkent het wel. Je bent een aantal jaren getrouwd , een beetje op elkaar uitgekeken , je leeft eerder naast elkaar dan samen . Een iets oudere heer zoekt een iets oudere slanke dame ( 50 - 60 ) mag ook jonger, gebonden of singel , om samen dingen te ontdekken en te beleven wat we in onze relatie moeten missen .Dit kan gaan van een gewone babbel , etentje , wandeling tot .... Sta voor elk voorstel open . Kan verplaatsen en soms ontvangen aan zee . Discretie gevraagd en geboden.  
26 dagen
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame met zin voor jonger…
Rijpere dame vanaf 50 jaar die een voorkeur heeft voor jongere mannen. Het liefst contact op regelmatige basis maar zeker geen verplichtigen. Ik waag de stap via hier eens daar mijn zoekcriteria in het dagelijkse leven niet zo voor de hand liggen. Zelfs heb ik reeds behoorlijk wat ervaring met een rijpere dame maar door bepaalde prive redenen is dit contact afgesprongen. Het smaakt naar meer om alle kneepjes van het spel aangeleerd te krijgen door vrouwen met ervaring. Misschien tot hoors? Liefs, Wim  
Blacky 23 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
OPZOEK NAAR EEN VLAAMSE VROUW IN REGIO KORTRIJK
Helaba :)), Ben opzoek naar een rijpe vrouw, ouder dan mij (23), Liefst tussen de 30 - 50 jaar, die graag ook eens een zwarte lul in haar wilt voelen. Spijtig genoeg kan ik niet ontvangen maar kan me wel makkelijk verplaatsten. Gelieve een foto en je telefoonnummer achter te laten bij interesse zodat we via whatsapp verder kunnen communiceren. groetjes je blackbull x  

OPZOEK NAAR EEN VLAAMSE VROUW IN REGIO KORTRIJK
26 dagen
klusser 49 jaar Antwerpen - Duffel
klusser met happy ending
Zoals de titel aangeeft heb ik een fantasie. Bij welke dame tot 50 kan en mag ik een klusje komen uitvoeren, bv: lekkend kraantje, lamp ophangen of vervangen, fotokader of schilderijtje ophangen enz. Waarbij ik deels of helemaal vergoed word in natura,naargelang de inhoud van de taak natuurlijk. Welke dame uit de buurt max 10km ziet het zitten om dit te doen voor een normaal gebouwde man van 49j. Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties. Indien mogelijk reageren met foto maar niet naakt alsook van de eventuele taak.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10