Zoeken naar 04*

Uw zoekactie voor 04* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Kriebelt het ook zo ... ?
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziend én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. zeer vrouwvriendelijk! Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zijn jullie een jong slank stijlvol koppeltje die zin hebben in een iets fijn, lekkers.. geil... Laat gerust een berichtje met een foto. Ik hoor het graag... Groetjes Koen  

Kriebelt het ook zo ... ?
Blackman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0485367107
Date met Blackman
Blackman zoekt date met koppels, geen financiële bedoeling, ontvangen of verplaatsen Geen probleem,extra blacks kan.bel eens om verder te afspreken  

Date met Blackman
gisteren
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Menen
Vrouwgericht Trio
Welk koppel zoekt een man voor vrouwgericht Trio? Een babbel, een drankje, uitdaging, massage, likken eventueel kussen,..... Zijn er koppel uit de regio die zich aangesproken voelen? Genot van het vrouwtje komt op eerst plaats, liefst op regelmatige basis bij de juiste klik natuurlijk.  
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Graag wil ik een tof koppel ( tussen 45 en 65) leren kennen dat eveneens een vaste vriendschap wilt opbouwen waarbij de dame centraal staat. Een koppel waarvan de man graag toekijkt,of zelf niet meer kan presteren ,of cuckoldgevoelens heeft is zeer welkom. Uiteraard geldt dit ook voor een koppel dat gewoon houdt van trio . Zelf ben ik 50+, ervaren ,discreet , sportief, goed voorzien,gesterriliseerd,hetero en loyaal aan 1 koppel . Ik zoek geen wisselaars maar wel een koppel dat het echt meent en waar de dame nood heeft aan een loyale vaste huisvriend. Reacties graag vergezeld van wat uitleg over jullie ( wensen,leeftijd,regio,ed ) en graag eveneens een foto van de dame . Regelmatig afspreken is zeer wenselijk. Door mijn eerdere ervaring met een tof koppel heb ik enkele leuke spannende scenario’s in gedachte om te delen met het juiste koppeltje.  
Den Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Leuke vrijdagavond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Leuke vrijdagavond
Bert 48 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Fun met 3
Welk koppel vindt het geil om tijdens het liefdesspel begluurd te worden door een rukkende 48/176/80 man. Hygiëne en discretie verzekerd. Deftige knappe man met normaal postuur, niet roker die een verloren handje of mondje voor het klaarkomen weet te appreciëren. Kan enkel verplaatsen binnen regio  
Devotion 41 jaar Limburg - Lommel
Leuk (bi)stel gezocht voor een date op 17 mei
Vrijdag 17 mei overdag in een leuk hotelletje. Ik zoek een leuk (bi)stel voor een spannende mvm date. Ik ben een leuke ondeugende, sociale en rustige (bi)man van 41 jaar oud. Het type guy next door, met brede tandpasta lach en een stoute twinkeling in zijn ogen. Normaal gebouwd, goed verzorgd en lekker geschapen. Openminded en voor veel in. Nieuwsgierig? Laten we dan snel eens kennis maken. Tot vrijdag?  

Leuk (bi)stel gezocht voor een date op 17 mei
Pol 41 jaar West-Vlaanderen - Ruiselede
Bi bottom
Hallo ik 41 j 1m68 sportieve gast op zoek naar leuk bikoppel ikzef ben eerder bottom licht onderdanig wil al jullie wensen vervullen gr  

Bi bottom
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk koppel om af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik ben hetero dus enkel vrouwgerichte dates.Uiteraard mag de man van het koppel meedoen of toekijken.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Bij de juiste klik is regelmatig afspreken mogelijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10