Zoeken naar 010

Uw zoekactie voor 010 leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 53 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Stiekem in de garage
Ik laat jullie binnen langs de garage, haar slipje uit en ze neemt plaats op m'n werkbankje,ik bef haar lekker klaar, welke man kijkt graag toe? Morgenochtend ergens tussen 8.30-10.30 te Neigem Ninove  
10 dagen
Older men 59 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jonger blaadje gezocht
op zoek naar een fantasie van mij . Dus daarom op zoek naar een cuckoldkoppel of vrouw die jonger is (zijn) dan mij .Ik heb namelijk de fantasie om eens met een koppel of de vrouw sex te hebben die jonger zijn dan ikzelf . met jonger bedoel ik 10 of 20 jaar jonger of meer ( binnen het wettelijke uiteraard) ben zelf 59, dus dat moet lukken:) is er een koppeltje of de vrouw ervan die eens een oudere man wil verwennen? Heb geen tattoos, geen baard of snor , niet roker . normaal gebouwd , 1m70 ,wie helpt me mijn fantasie te verwezelijken.?  
Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
19 dagen
Jacco 51 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
Vrijdag met uw vrouw in sexcinema plaatsnemen
Deze nette discrete slanke man, 1.80m, 85kg, kort bruin haar, is voor vrijdag 10 mei op zoek naar een ondeugend koppel om mjin droomscenario te verwezenlijken. Ik zou graag met de vrouw van een stel een sexcinema binnen gaan en haar eigen man dan vlakbij als toeschouwer. In de zaal even als nieuwsgierig stel de film volgen maar al snel start het scenario...waarbij zij spelenderwijs getoond wordt aan aanwezige rukkers. Zij krijgt opdrachtjes in gefluisterd (kunnen we bespreken...) kortom zoek ik met misschien jullie..een spannend uurtje...fv mogelijk. Ik kan verplaatsen morgen geheel de dag van antwerpen tot Limburg. ..ook grensregio Nl waar de nodige cinema's te vinden zijn. Laat maar weten bij interesse via een mailje. 100% gemeend.