Zoeken naar heb nu

Uw zoekactie voor heb nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
WIFESHARING
Ik ben een verzorgde en respectvolle man van 42 jaar. Ik zoek een aantrekkelijk stel dat wel houdt van geile ontmoetingen en avontuurtjes. Een trio om samen de vrouw afwisselend/tegelijkertijd te neuken of haar alleen eens goed verwennen. Dat en veel meer is mogelijk. Ik kom niet snel klaar en heb groot gerief. Reacties doen jullie uitsluitend met een foto. Ook graag vermelding van jullie leeftijd en regio waar jullie wonen.  

WIFESHARING
Hans 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Happy, easy-going, kinky fun
Hey daar! Ik ben Hans, een plezante, sportieve en erg open-minded levensgenieter van 33 met het nodige niveau, een onstilbaar libido en een gezonde fantasie. Ben reeds een tijdje actief in dit wereldje, maar ben steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Niets fijners dan ongedwongen gezellig samenzijn met gelijkgestemde speelvogels. Leuk sfeertje maken, wat aftasten om dan de fantasie de vrije loop te geven en misschien zelfs wat fantasietjes werkelijkheid maken. Zelf ben ik 1,89m, 78kg, licht gespierd, goed geschapen, bi (geen must), verzorgd en discreet. Van jullie kant uit verwacht ik zeker dat laatste. Verder geen specifieke vereisten, vooral niet op vlak van leeftijd, het is immers de klik die telt. Heb vakantie, dus hoog tijd voor wat plezier. Meer dan 1 keer is zeker mogelijk indien die klik er is. Ik ontvang in Antwerpen of verplaats me. Ben betrouwbaar en kom steeds mijn afspraken na. Cam en phone aanwezig om fake uit te sluiten. Let's have some fun!  

Happy, easy-going, kinky fun
Bi man 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt tof koppel waarvan de man bi / bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Bertza1 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Massage voor mooie vrouw
Wie wil er genieten van een heerlijke massage? Uiterlijk en leeftijd is niet het belangrijkste. Wel persoonlijkheid en spontaniteit. Heb dit nog nooit gedaan maar het idee om iemands lichaam toevertrouwd te krijgen spreekt me enorm aan. Meer mag maar hoeft niet. Zelf Ben ik 32 , 73kg, foto's kunnen via mail  

Massage voor mooie vrouw
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
10 dagen
Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
David 30 jaar Antwerpen - Mechelen
Single man opzoek naar een koppel voor te daten
Beste, ik ben David, een 30jarige single man die opzoek is naar een leuk koppel voor geile dates. 1m81, 85kg, bruin/ros haar en een stoppelbaard. Leeftijd maakt niet uit. Heb deze week 27/05 congé en kan ontvangen. Alvast bedankt voor het lezen, groetjes David XxX  

Single man opzoek naar een koppel voor te daten
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Real cuckold/trio date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Real cuckold/trio date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10