Zoeken naar zou

Uw zoekactie voor zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jan 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
pijpen
ik zou graag morgen pijpen tot einde iemand die morgen kan in de namiddag foto van je lul is een pluspunt  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
1m85 90kg niet opknap. Het liefst zou ik een degelijk geschapen man pijpen en/of me laten neuken. Spuiten kan op mijn gezicht of in mijn mond. Maar ik sta ook open om me te laten pijpen en/of zelf te neuken. Ik zoek voor vandaag. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
Thomas 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie o wie
Hallo ik ben thomas en wil graag zuigen vandaag. Welke man kan er ontvangen? Graag zou ik 1 van volgende scenario’s doen: Ofwel heb je een gloryhole of laken ofwel een priester/dokter/ massage deel. Ik wil pijpen en graag je zaad ontvangen op of in mijn kutje Wie wil reageer met pik foto  
Bottem 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi top uit Brugge
Hierbij ben ik op zoek naar de bitop uit Brugge waar ik vorige winter mee afsprak in een bos. Na korte kennismaking begon je te zuigen op mijn tepels om daarna mijn looplegging naar beneden te trekken om mijn kont te keuren. Zelf had je leuke pik die je daarna ging je met je pik tussen mijn billen. We stopten omdat het koud was en we niet te verdoken stonden en het kreeg geen vervolg. Telkens ik passeer op die plek krijg ik een keiharde erectie en zou dit dus graag overdoen maar dan haal ik wel de condoom uit mijn legging en gaan we all the way. Herken je je hierin neem dan contact en dan spreken we nogmaals af.X  
wim 61 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
enkel morgenvroeg tussen 9h en 11h30
Morgenvroeg ben in Roosdaal. (te voet) Ik moet een paar uurtjes zien door te brengen. Ergens iemand die mij zou kunnen ontvangen of in de auto?  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Karel 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Thermen R
Morgen ga ik heel de dag naar de thermen R in Roeselare. Wie kom ik daar tegen? Ik zou graag eens gepijpt worden door een man.  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10