Zoeken naar zeer

Uw zoekactie voor zeer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ikkk 50 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
zoek fun met jonger
ik zeer verzorgd sportief en discreet zoek idem stuur info of foto van jezelf  

zoek fun met jonger
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Welke top heeft zin
Ik ben bottem van 54j 1m79 groot en weeg 84 kg , zeer kort haar met baard . Ben onderdanig en zoek voor donderdag een top die een beetje dominant is en die graag neukt , verplaats in en rond Brugge . Kan soms ontvangen ook .mits zien van gezichtsfoto .  

Welke top heeft zin
Soft fun bi 29 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
jongeman zoekt soft fun met bi man
Hoi, Jongeman 29 is vandaag thuis en zou graag een man over de vloer hebben voor soft fun. Samen in de zetel porno kijken, rukken en jou pijpen lijkt me zeer opwindend. Liefst iemand geschoren en verzorgd. Stats zijn 29/178/80 Enkel reactie op foto met speelgoed.  
Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
een QUICKIE
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen deze namiddag of avond “Home Alone” met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI” en soms Versa, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
100% bi top slank blond 1m60 lul 16.5 zeer hygďëńs Rukken pijpen ballen zuigen neuken kan ook met condoom ik kan ontvangen te willebroek  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60+70
ik zeer onbehaard en onbesneden geschoren zuig pik alle dagen zeer kaal scheren ballen en pik zoek senior die ervaring heeft in zuigen van pik en alles uit zuigt van kale ballen wat er in zit mail me  

zoek geile pijp senior+60+70
Biboy 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Discrete soft fun ik ontvang !
Hey ik ben een discrete bischierige zuiderse jongen İk zoek een man/jongen 18 max 40 jaar slank sportief verzorgd die wil gerukt of gepijpt wil worden wederzijds kan ook zeer discreet aub ! Stats vermelden bij je mail  
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Echte pijper gezocht
Ik ben opzoek naar een goede pijpbeurt en spuiten. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg voorzien van 17x6cm. Kan wel niet ontvangen.  
Bob68 56 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Bi versa zoekt plezier met 2
Hey, fijn dat je deze ad leest. Ik zoek iemand van een beetje niveau om samen te spelen, strelen pijpen en elkaar neuken, dit laatste wel safe! Bij interesse speeltjes zijn ook aanwezig. Ik ben hygiënisch netjes geschoren, en sta erop dat de andere persoon dat ook is, discretie is zeer belangrijk voor mij! Lijkt je dit wat, reageer dan snel. Ik kan ontvangen!  

Bi versa zoekt plezier met 2
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10