Zoeken naar samen naar de

Uw zoekactie voor samen naar de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijp/neukhoer 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek vaste top
Ik ben op zoek naar een vaste top die regelmatig kan ontvangen in de ochtend, middag of late namiddag. Een tip die een vaste PijpSlet zoekt en regelmatig ook wil gebruiken als hoer. Spanking, vernedering, gedwongen sex of alleen pijpen, veel kan! Laat uw wensen maar weten, weinig is te gek voor woorden. Discretie gevraagd en gegarandeerd. Telegram = cncboy1, snap = sfu1981 en stuur direct beginnend met “hoer”, dan weet ik dat het via deze site gekomen is.  

Zoek vaste top
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor deze namiddag, vanavond of morgen
ben ik op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Veel is mogelijk, het mag ook wat kinky of risky zijn. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Voor deze namiddag, deze avond na 21u of morgen in de loop van de dag.  
Jij kiest 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerste zachte ervaring gezocht
Hallo, ik ben een 35 jarige crossdresser. Eerst en vooral ben ik op zoek naar een naam, jij geeft me 5 suggesties, ik kies. Ik ben ook op zoek naar een eerste zachte ervaring met iemand tussen 20 en 45, liefst iemand die ook graag spulletjes past en samen als zusjes wilt experimenteren maar hoeft niet. Als je een zachte man bent wil ik ook mss graag mijn maagdelijke mondje en bolle kontje (ook maagdelijke) zachtjes laten verwennen. Wie stuurt me snel? Geen ervaring dus iemand begripvol voor m'n eerste keer x  

Eerste zachte ervaring gezocht
Bi31 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi voor oudere daddy
Ik 31/176/90/16 zoek een lekkere daddy die mijn mondje en kont wilt berijden. Jij moet kunnen ontvangen of samen naar motel te Bekkevoort Doe me een heet voorstel en wie weet tot svs  
jan 61 jaar West-Vlaanderen - Oostende
cinema
hallo met dit slechte weer heb ik zin om straks naar de cinema te gaan in de madridstraat of heeft iemand een ander voorstel  
Cumdump 44 jaar Antwerpen - Stabroek
Slet op zoek naar oudere
Ik zoek een oudere en/of chubby man die me op regelmatige basis gebruikt als zijn slet. Ben onderdanig en hou van zaad. Ik ontvang of verplaats. Hopelijk komt er hier iets uit de bus!  

Slet op zoek naar oudere
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Echte pijper gezocht
Ik ben opzoek naar een goede pijpbeurt en spuiten. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg voorzien van 17x6cm. Kan wel niet ontvangen.  
Prettig Gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Hallo iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5, hetero maar seksueel en voor de spanning ook niet bang van andermans lul. Ik merk dat er bij koppels (m/v) een vraag is naar extra mannen voor een gangbang en dat men daarvoor graag mannen vraagt die elkaar kennen en elkaar ook gunnen. Om die reden zoek ik 3 mannen om samen een gangbang team te vormen om samen vrouwtjes te neuken waarbij een verloren hand of mond geen probleem is. Ik ben zelf en zoek mannen die intelligent zijn, sportief, verzorgd, kerngezond, normaal tot groot geschapen,correct in afspraken en in de mogelijkheid om op donderdagavond af te spreken. Interesse? Mail dan even, dan spreken we verder af. Eerste samenkomst is nu donderdag 13/6 voor een kennismaking, fotoshoot en rondetafelgesprek om samen een gangbang te organiseren voor het eerst op 20/6 . Reageer je met een woordje over jezelf, je stats en waar je vandaan bent?  

Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Woensdag 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Nu woensdag
Vijftiger is op zoek naar een date voor aanstaande woensdag overdag. Wie kan dan ontvangen en heeft interesse in lekkere seks, waarbij veel kan, maar niets moet. Ben slank en heb behaard lichaam. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Bij klik kan op regelmatige basis afgesproken worden. Bij interesse geef ik graag meer informatie. Graag regio Turnhout/Kasterlee  
Carlo 52 jaar Limburg - Lommel
Gezocht!
Ben op zoek naar Marc uit Geel met de boot. Als je dit leest wil je dan eens reageren.We hebben al eens afgesproken en wil dat nog eens doen maar ik kan jou niet bereiken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10