Zoeken naar jij mag

Uw zoekactie voor jij mag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 55 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Nu vrijdag
Nu vrijdag lig ik van smiddags in de gynostoel in de boys club. Wie komt er met mijn kontje spelen ? Alle attributen liggen klaar. Je mag me uiteraard ook neuken. Wie o wie  
Frank 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Op zoek naar een top om mij wekelijks te gebruiken,neuken tijdens de week bij mij thuis,verplaatsen kan ook! Je ballen helemaal leeg te spuiten. Kont, mond vol te pompen met geil.zuig dan het laatste zaad uit je pik. intiem geheel glad. Nauw kutje maar gewillig die stevig opgerekt gevingerd mag worden om mij later te fisten.  

Top gezocht voor slet wekelijks te neuken .
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
davy 43 jaar Antwerpen - Hoboken
Leuke date
hoi, welke leuke man, nie te oud kan langskomen vanavond na 21U. Elkaar rukken, pijpen, strelen, samen spelen, ... graag discreet , verzorgd, volslank mag hoor.  
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Ik ben op zoek naar een oudere man ( 40+ ) die ik discreet mag pijpen. Ik kan niet ontvangen, foto heeft voorrang xx  
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek sex maatje die kan ontvangen voor vriendschap en genot
Ben jij singel of ge-out bi of gay die geen baard en snor geeft die van soft hou elkaar begrijpen en verstaan ik 1.80/75. 15/4 gbbs niet behaard intiem kaal versa top zoek wel rond de streek van 15 a 20km van Ichtegem ik hou niet van vluggertjes babbel strelen tasten kleren van elkaar uit doen de rest komt van zelf ook naakt rond lopen vind ik zalig ik sta enorm op hygiëne en properheid verwacht dit ook van jouw spreek jouw deze aan mail me met leeftijd foto penis mijne staat ook online waar je van hou van waar je ben getrouwde mannen die stiekem het doen niet reageren enkel singel of ge-out plus punt bottem niet behaard contact houder en niet te groot geschapen ook net mooie stijven die werkt en spuit ik ben wel een roker dus jij mag ook roken geen drugs toestanden waar hou ik niet van Kinky bdsm SM extreme omstandigheden tot op mail  

Zoek sex maatje die kan ontvangen voor vriendschap en genot
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kan nu langskomen om me te melken?
Ik ben op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Je mag me keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik kan ontvangen tot 17u45 ofwel vanavond na 21u.  
Zuigjelekker 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Is er hier een slanke sportieve oudere man van rond de 55 die zich wil laten zuigen door een sportieve kerel. 1m85 73kg. Zelf mag jengeheel passief blijven.  

Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
donderdagnamiddag in Middelheimpark Antwerpen
Komende donderdagnamiddag 13 juni rond 15 u wandel ik rond in het Middelheimpark Antwerpen. Ik zou daar graag iets geils beleven... Wie houdt ook van outdoor op spannende plaats? Met meer mag ook; Wie durft en kan die namiddag?  
Ronald 56 jaar Limburg - Ham
Bischierig
Slanke verzorgde onervaren man zoekt eerste softdate. Mag ook travje of crossdresser zijn. Kan niet ontvangen. Wel drempelvrees, dus begrijpend iemand aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10