Zoeken naar ik hou

Uw zoekactie voor ik hou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Koen 47 jaar Antwerpen - Lier
man TV CD
Ik zoek een (h)eerlijke man, tv CD,of vrouw om gezellig samen te zijn.Geen droogneukers of eenmalige zakledigers. Ik hou van beharing en mijn man heb ik liefst met behaard buikje en op leeftijd.CD die samen wil dressen kan hier ook.Geen tattoos, piercings of besneden.Ik ontvang en kan verplaatsen. Soft, porno kijken , rukken pijpen, indien klik kan alles.50 164 70 13  

man TV CD
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
Genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen meer) Hopelijk tot  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
just me 47 jaar Antwerpen - Turnhout
real fun vandaag!
Wie heeft er ook zin in een leuke geile date vandaag. Ik ben 47 1m75 62kg slank en bottom. Ik hou van de gewone dingen en geen extremen. En jij?  

real fun vandaag!
Polleke 50 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Volgende week enige dagen aan zee
Hou van wat lullen te pijpen, 1ste keer naaktstrand liggen, facials krijgen, rollenspel spelen of misschien wat jij wenst! Kan enkel verplaatsen.Heb geen baard of snor niet roker.  

Volgende week enige dagen aan zee
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Wie mag ik komen pijpen ?
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder  
Peter 49 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
Date vandaag
Ik ben een bi top uit Avelgem. Zoek eerlijke (bottom) bi om samen elkaar te verwennen. Hou van tongen, strelen, pijpen, rukken...eventueel kinky (plassex). 50j 1,7m 70kg Geen baard, snor of piercings.  
Lieve bi boy! 20 jaar Limburg - HASSELT
Verlegen bi boy zoekt vaste daddies
Hoi, ik ben n bi curieus boy uit Limburg...ik ben best open minded en hou zelf wel van lingerie dragen al is dat geen vereiste ofzo... zou graag een vaste koppeltje of boy/daddy leren kennen om vaker mee af te spreken... soort vast contact..wat ook uit kan groeien naar bijv. samen naar 'feestjes' gaan of een van jullie ideeen. Zijn jullie geinteresseerd? stuur me zeker een berichtje! ik hoop wat leuke Guys te leren kennen hier!  

Verlegen bi boy zoekt vaste daddies
Wasejohnny 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zoek vast sex vriend
Hallokes heren ik vast sex vriend die kan ontvangen in beveren waas voor overdag sta voor veel open alles kan niets moet ook tongzoenen ik kan mijn verplaatsen van af 2 mei wie nodig mijn uit om geil sex te hebben met mijn ben versa intiem kaal 59 j geen snor of baard ook niet behaard mag wel van u kant hou speelgoed in mijn kontje dus wie heeft zin je leeftijd is niet belangrijk enkel goed sex overdag gene bla bla maar wel die durven om geil sex te hebben ook afspreken en dan op laatste zeggen dat niet gaan daar heb ook niets aan zoek mannen die durven zeggen zat geil sex Willen met mijn ik ben niet fake JE Moet wel kunnen ontvangen  

Zoek vast  sex vriend
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10