Zoeken naar hetero welkom

Uw zoekactie voor hetero welkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Nog eens proberen
Wie ontvangt deze middag een iets vollere hetero die eens een mega geil sletje wil zijn je ligt naakt en ik verwen je u paal likken en zuigen en zeker op je paal gaan zitten en eens goed wippen tot je ballen leeg zijn pure geile sex wie ontvangt me liefst nie te ver van hulste  
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
32 zoekt ervaren man
Hi ben jens 32 uit eindhout ben 1.70cm lang en weegt 95 kg / 17 cm. Ben hier omdat ik nieuwsgierig ben naar seks met een man, zit in hetero relatie maar men libido is hoger dan men vriendin aan kan, Ik zoek vooral iemand die ervaring heeft en weet wat hij wilt en hoe hij dit aanpakt een onervaren persoon ! :) ik kan niet ontvangen wel verplaatsen vooral snachts of soms door de dag vooral weekend dan. Sta open om alles te zien en te proberen uiteraard ! Ben jij de juiste persoon? Ohja zoek een vaste persoon wil niet veel date date ook alleen met de juiste klik en als die er tijdens de date ook is zal jij de vaste persoon snel zijn! Mvg  
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
oraal
70j volslank zoekt hetero senioren van 65j en ouder die thuis niet aan hun trekken komen en graag eens gepijpt willen worden en hun zaad in een lekker warm vochtig mondje willen schieten. Je hebt geen baard en bent niet roker. Je hoeft niet intiem geschoren te zijn, maar eikel moet wel bloot kunnen. Graag reactie met je stats. Ik kan thuis ontvangen.  
Heteroruktjeaf 33 jaar Antwerpen - Willebroek
Hetero wil liefst oudere man afrukken
Zoals beschreven :)  
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bied mij aan
Hygiene en respect is een must ! Ikzelf een hetero man van 37 ( geen ervaring met mannen ) bied mij aan om gebruikt te worden vandaag / avond . Doe een voorstel hoe je het ziet verlopen en wat je met me zou doen ( ik kick op planning) ik reageer enkel op mails met een foto vanjezef. Discretie is een must en jij kan ergens ontvangen of je boekt ergens een kamer op jouw kosten. Tot straks ?  
Joren 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Medische keuring (Dokter gezocht)
Beste heren, Deze jongeman is opzoek naar een dokter voor komende maandag rond 12u een bezoek te brengen. Liefst uit de regio. Ik ben een slanke/sportieve hetero jongeman van 28j. Die graag eens uitgebreid schoolonderzoek/medische keuring ondergaat zo volledig mogelijk. Jij ben slanke dokter, die mij kan ontvangen in u kabinet komende maandag. Reageer met foto, en het verloop van het onderzoek.  
Phietje 66 jaar Limburg - Sint-Truiden
Rukken en pijpen
Welke vent wil vanmiddag door mij afgetrokken en gepijpt worden in Sint-Truiden. Ik ben zelf een 60’er van Sint-Truiden; hetero maar pijp graag eens een man. Leeftijd en uiterlijk zijn van geen belang. Wel hygiene.  
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB sexbuddy vast contact
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddyte vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
Edging 34 jaar Antwerpen - Brecht
Zoek enkele mannen die erotische massage willen ontdekken!
Hoi mannen,ik ben opzoek naar open minted mannen die zich open stellen om op een heel rustige en open manier te kunnen genieten van lichamelijke strelingen,massage met erotische toets! Ik verplaats in de provincie Antwerpen. Ook mannen in hetero relatie die eens willen ervaren hoe het voelt door een andere man gestreeld/verwend mogen reageren. Let wel enkel soft erotisch...dus geen penetratie!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10