Zoeken naar een lekker

Uw zoekactie voor een lekker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
voor nu dondernamiddag zoek ik voor een quickie een vriend
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen deze donderdag met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI”, 59, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
The-k 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Je ongewassen lul laten pijpen GloryHole
Hey, welke onbesneden man wil zijn lul eens laten pijpen in een gloryhole in Leuven? Ik vind het lekker als de penis een paar dagen niet gewassen is en wat naar penis ruikt (niet extreem). Ik ben 38, 1m69, 57 kg. Jij hebt een gemiddelde of grote lul en onbesneden, niet-roker. Eerst wat mailen en stuur zeker je dick pic mee ;-) ;-) Niet al te oud hé ;-)  
ik jl 52 jaar Limburg - Lummen
vanavond lekker pijpen en meer
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

vanavond lekker pijpen en meer
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekker pijpen en slikken en jij
Wie wilt er nu zijn lekkere pik in mijn mondje steken en laten afzuigen. Ik hou van warm zaad in mijn gezicht of mondje  
Bi man 54 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek gay koppel of 2 vrienden
Om is lekker mee te vrijen. Tongen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Zachte seks met drie of meer. Ik kan best op maandagavond vanaf 18u. Ik ben gehuwd vandaar de beperkte tijd. Ik ben 1m90 en normaal gebouwd. 18cm intiem kaal. Stoppelbaard en zeer verzorgd. Wie kan mij helpen om dit is beleven?  
Slurpslet 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spermalunch
40j/1m69/80kg hairy bi, in een hetero relatie, maar ik lust ook wel eens een lul en een kwakje (neuken kan ook, strak kontje!). Ik ben sub/bottom, gepijpt worden, zelf neuken of zelf klaar komen is niks voor mij. Ik kan enkel verplaatsen, cardate/bij jou/cinema zijn zeker ok. Ik kan je lekker verwennen als een hete hoer, je stoutste bevelen opvolgen als een onderdanig slaafje, of me keihard door je laten gebruiken als een geile slet. Ik ben vrijdag vrij tijdens de middagpauze (12-13u) en kan enkel verplaatsen binnen fietsafstand van station Gent-Sint-Pieters (Sexy World aan de Dampoort is nog net op't randje). Tot dan?  

Spermalunch
Jef 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen en spuiten
Om Half 6 in leuven.welke pik mag ik in mijn mondje steken en lekker afzuigen. Wil je warm zaad proeven en slikken.sta heet  
Svd 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Wie kan ontvangen
Waar kan ik snel passeren? Ik zuig je lekker leeg  
Massage 33 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Ontspannende massage
Hey Hey! Ik ben een 33-Jarige discrete man van 1m88 80kg. Ik zou graag een discrete man/jongen ontvangen op kamers in lubbeek. Dit voor een onstpannende massage met desgewenst een lekker hoogtepuntje ;-) Ik zal al op de kamer afwezig zijn, en kan je kamernummer iets voor de afspraak meegeven. Je komt discreet binnen (ik zal op badkamer zijn zodat ik je gezicht niet zie). Je kleed je uit en gaat op je buik op bed liggen. Daarna start ik met de massage. Hopelijk tot snel!  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10