Zoeken naar discreetthuis

Uw zoekactie voor discreetthuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet en zonder woorden!
Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anoniem, discreet en zonder woorden!
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Papa gezocht die ik mag/ moet pijpen
Wie kan discreet ontvangen en wil (regelmatig) een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen en lichtgespierd. Drankje drinken en erna verwen ik jou...  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Vanavond nog ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Vanavond nog ?
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
Geil 36 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Snelle pijpdate
Ik ben vanavond in de buurt van Steenokkerzeel/Kampenhout. Kan ik ergens stoppen om een lekkere pik te pijpen? Ik 36/182/82, discreet en verzorgd. Ik zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, graag intiem geschoren en met een grote paal. Groetjes  
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking ...real aub
Bi op zoek en jij? Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
Seppe 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
bukkake zaadslet
Voor een duo of meerdere mannen samen die me vastbinden en me helemaal in gezicht en mondje mogen volspuiten. Ik kan hiervoor verplaatsen. Ben zelf een sportieve verzorgde goeduitziende bi gebonden in een hetero relatie dus het moet wel discreet gebeuren.  
Daddy 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Ik ben een zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look en hetero in dagelijks leven, zin in jongen tot 30 om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-).  
Submissive 37 jaar Antwerpen - Kalmthout
Vluggertje neuken
Iemand zin die ook kan ontvangen regio Kalmthout kapellenbos, loop geil en wil safe genomen worden ben hygiënisch en discreet kandidaten ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10