Zoeken naar allebei bi

Uw zoekactie voor allebei bi leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Ik kan ontvangen... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 40 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Bi-bottom maagd 50 jaar Limburg - Borgloon
Dit maagdelijke kontje of CD kutke hoopt nog steeds eens ingewijd te worden?
Al zolang zoekende naar een mooie goed voorziene bi-topmasseur of CD-lover die mij eens respectvol wil verwennen en wil ontmaagden.Uiteraard veilig en safe wel te verstaan.Ik zoek er wel iemand met niveau voor,liefst slank tot normaal gebouwd en dus ook goed voorzien.Niet Kalend,gbbs,en intiem ook graag glad net als ik.En een niet roker of drinker. Graag iemand eerlijk 100%gezond die van aanpakken weer hoe een maagd te bespelen en te verwennen van a tot z.Ik heb nog steeds geen ervaring ermee en ben dus nog steeds maagd.Dus een veilige aanpak met uitgebreid voorspel is dan ook wel gewenst.Wie wil mijn droom eens werkelijkheid laten worden zonder me met een soa,hiv of wat dan ook op te zadelen? En fakers niet aan het gevraagde kunnen beantwoorden gelieve niet te reageren. Ook een top zus of koppel moge reageren.xxx  

Dit maagdelijke kontje of CD kutke hoopt nog steeds eens ingewijd te worden?
Robrecht 47 jaar Limburg - HASSELT
Lekker pijpen
Wie kan er morgen afspreken om lekker gepijpt te worden. Ik ben bi en ik pijp graag. Wil ook in mijn mondje laten spuiten?  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Jong & geil
Welke jonge kerel (18-25j) loopt vaak geil en wil regelmatig eens mondeling verwend worden?! Of z'n warm zaad in een (mollig) kontje spuiten?! Na het werk, na het sporten, nu na school... Hetero/bi/gay/firsttimers welkom in Oudenaarde centrum! Discretie verzekerd! 46/170/80/bottom  
Thomas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hey gasten!
Heey! Ik ben een normale goedlachse kerel, 29 jaar blond haar,bi en een normale lichaamsbouw.. Ik kom uit Antwerpen en kick op verwennen.. zijn er toevallig heren hier naar op zoek? Discretie geboden en gevraagd, ons geheimpje? Bij interesse stuur me een berichtje en wie weet hang ik binnenkort rond jouw lul? Hehe Groetjes!  
Stef 34 jaar Antwerpen - Geel
Bi bot wie neukt me zaterdag of zondag in de dag
Bi 35 170 88 16 bi bot ontvang niet outdoor openbare wc of bij jou wie wil me in men kont neuken. Hopelijk tot snel  
Bigast 26 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi zoekt daddy
Jonge gast zoekt ervaren daddy (40+) die kan ontvangen in regio Brugge. Veel kan, niets moet... Heb zelf nog weinig ervaring op mannengebied dus zoek iemand die het ziet zitten om soft op te bouwen. Mag gerust met een dominant kantje zijn. Stuur een leuk voorstel met foto voor een eerste date.  
geile bi 41 jaar Antwerpen - Wuustwezel
gloryhole Loenhout 22 uur
Welke mannelijke kerels schuiven vanavond mee aan aan gloryhole in Loenhout? Een hole met 2 gaten en daarachter een pijpslet. Aan Onze kant kan ook veel! Reacties met foto krijgen voorrang!  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
softdate vandaag vanaf 14h00 of morgen ochtend.
Bi man 60 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

softdate vandaag vanaf 14h00 of morgen ochtend.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10