Zoeken naar ( intiem zonder )

Uw zoekactie voor ( intiem zonder ) leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpdate 52 jaar Antwerpen - Retie
pijpdate gezocht
Welke man wil verlost worden van zijn volle ballen. Ik ben geil opgestaan en heb behoefte aan vers zaad. Ik zuig je lekker tot je diep in mijn keel spuit of je ballen over mijn gezicht / body leegt. Meerdere pikken of ander scenario zeker een optie. Ik 52, verzorgd, schoon, hygiënisch , normaal postuur, niet rokend. Jij.. intiem geschoren, niet rokend en een lekker stevige pik. Ik verplaats regio Mol, Turnhout, Kasterlee en Geel. ( ik doe geen buitendates ! ) Reageer met duidelijke omschrijving en bijvoorkeur voor snel contact !  
Len 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zin in fun
Ben een bi van 38 171 65kg intiem geschoren pijp graag laat pijpen bij klik kan er meer wie zin tot straks meshien  

Zin in fun
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie goed lezen voor je antwoord
Hallo ik ben een zacht aardig type die van soft hou.ben 1.80/75 15/4 intiem kaal geen baard en snor ben eerder top ingesteld indien je dit wenst ik hou van een babbel strelen en tasten pijpen rukken en samen experimenteren met ons lichaam wat we graag hebben geen extreme omstandigheden ik ben wel een roker maar kan mij aanpassen wat zoek ik een singel of ge-out persoon bi of gay die ook idem het zelfde wil die ook geen baard of snor geen en niet behaard die bttm ingesteld is of versa die normaal geschapen is zoek geen grote dikke penis normaal of klein mag ook geen drugs toestanden leeftijd is te zien maar ook niet te jong uiterlijk is niet van belang innerlijke wel spreekt dit jouw aan mail me als je ge-out bent of singel reageren met foto penis mijne staat hier ook online leeftijd van waar je bent waar je van hou en je moet zeker kunnen ontvangen ik kan niet ontvangen voor date  

Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie goed lezen voor je antwoord
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie spuit zijn CUM over mij ?
Wie spuit zijn CUM heerlijk over mij? Na elkaar lekker gepijpt te hebben en met elkaars dick gespeeld te hebben wil ik al jouw warme CUM over mij voelen lopen. Na het rimmen jouw CUM over mijn kontje/sterretje spuiten vind ik super! Graag iemand die veel spuit of meerdere keren na elkaar kan spuiten. Je moet wel intiem geschoren zijn, niet roker, discretie en hygiëne. Wie doet een geil voorstel, je moet wel kunnen ontvangen. Reactie met foto van dick die gespoten heeft is + Bij reactie kijk ook even in spam antwoord komt soms daarin terecht. Ben maandag nm onverwacht vrij en ok mijn ballen zitten overvol!  

Wie spuit zijn CUM over mij ?
Wim 30 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Op zoek naar verzorgde versa/top
Hey, ik ben een slanke kerel, niet-roker, hoger opgeleid, intiem getrimd en normaal geschapen. Ik heb nog niet veel ervaring met andere mannen, maar nu zou ik graag eens afspreken met een verzorgde heer, ouder dan mezelf, om wat plezier te beleven. Er is veel bespreekbaar, maar ik zou vooral eens anaal genomen willen worden. Ik heb al ervaring met speeltjes en mijn vingers. Alles safe, met condoom en glijmiddel. Discretie, hygiëne en respect worden geboden en gevraagd. Ik kan gemakkelijk verplaatsen, maar helaas moeilijk ontvangen. In bijlage alvast een voorsmaakje. Als je reageert, dan liefst ook met een foto en een woordje uitleg hoe jij het ziet verlopen.  

Op zoek naar verzorgde versa/top
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Wie heeft er zin
Hey geile mannen Wie van jullie heeft zin in wederzijdsplezier? Ik ben 31,1m89,115kg,chubby,haar op het lichaam en gezicht,ook wat haar intiem. Ik kan verplaatsen,niet ontvangen.  

Wie heeft er zin
Tim 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek lekkere lul
Hoi Wie kan mij 43/180/89 ontvangen om zich lekker te laten zuigen? Jij hoeft niets te doen. Ergens tussen Mechelen en Wuustwezel. Zo meteen onderweg. Hygiëne vereist, intiem geschoren. Groet Tim  
pijp/rim/neuksle 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp/rim/neuksle
hallo ik ben een geschoren onderdanige rim/pijp/neukslet 57j 1.70 78 zoekt geile liefst intiem geschoren geile oudere kerels tot plus minus 68 jaar.ook dikke kerels maar dan wel intiem geschoren. ik rim en pijp graag ook ben ik neukbaar.into trio of meer. ik ontvang discreet en verplaats rond antwerpen met mijn fiets.vind het geil terwijl ik de een eim of pijp en de ander mij lekker neukt.maar het is niet makkelijk meerdere te vinden.dus ik heb niemand.maar hou er wel van om met meerdere geile sex te hebben.laaftijd maakt mij niets uit als je maar lekker intiem geschoren bent.chemsfr  
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Melk me
Ik op handen en knieen je handen die men lul en gaatje streelt je betast mennprostaat melkt me m Lekker ik voel je penis langs men kontgaatje ,als je me heet genoeg krijgt mag je me nemen ik 188 88 17cm behaard intiem geschoren.kan niet onvangen niet roker als u wil kan ik panty of nylons aandoen reacties met foto krijgen voorrang .  
Biman 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wederzijdse pijpbeurt
Ik ben een verzorgde vijftiger, intiem kaal geschoren. Bij wie kan ik tussen 10 en 11.30 langs komen voor een wederzijdse pijpbeurt in de buurt van Kortrijk? Ik heb al meer dan een jaar geen pik meer gehad en verlang ernaar... Dat is een eerlijke advertentie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10