Zoeken naar leeftijd tot

Uw zoekactie voor leeftijd tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
aangename dames gezocht
Hey, ik ben Tom 35 uit Wijnegem. Een lieve en rustige man uit Wijnegem. Graag zou ik in contact komen met leuke vrouwen die graag eens willen ontspannen. Dit kan gerust gewoon iets gaan drinken en het zo gezellig maken maar meer mag natuurlijk meer zijn maar is niet bepaald een must van de eerste moment. Ikzelf ben eerder een pleaser en dit straalt ook uit in een date, massages geef ik dan ook met veel plezier bvb Ik weet dat ik geen model ben en verwacht dit ook niet van u. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van groot belang voor mij, zolang je maar open staat voor een leuke date. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Tom  

aangename dames gezocht
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
Geinterreeseerd ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Vincent 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sauna
Op zoek naar iemand om mee naar een privésauna te gaan. Dit kan eventueel met badkleding. Looks en leeftijd niet van belang, aangenaam gezelschap wel. Ontspanning is de hoofdzaak, meer kan maar dat zien we wel. Voel je je aangesproken, laat snel iets weten.  
second love 51 jaar Antwerpen - Berchem
zielsverwant
Ben je een lieve vrouw die nood heeft aan lichamelijk contact en enkel een sexrelatie wil maar geen echte relatie...? Geen gedoe, geen gezeur, complexloos af en toe van elkaar genieten... ben jij de speld in de hooiberg ? Uiterlijk of leeftijd spelen geen rol  
Rob 56 jaar Antwerpen - Geel
Zaterdagavond
Ben jij zaterdagavond vrij en heb je zin in wat spanning en avontuur? Word je graag lang gelikt en geneukt, beleef je graag meerdere orgasmes na elkaar , reageer dan even op deze advertentie. Leeftijd is niet van belang, lichaamsbouw normaal tot maatje meer, zo natuurlijk mogelijk. Zelf ben ik 1m83 groot , normaal gebouwd , attent, hygienisch en respectvol. Ben jij de vrouw waar ik zaterdagavond (en nadien nog meerdere keren) mee afspreek?  
Peter 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Nudisten camping
Hallo, even mezelf voorstellen 51j 1.86m 75kg langs deze weg zou ik graag een dame ontmoeten om deze zomer samen te gaan kamperen op een nudisten kamping. Leeftijd of uiterlijk spelen geen rol als het gezelschap maar goed is.  
Lau 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Ben je een leuke representieve dame in leeftijd van 45 tot 75 jaar? Wil je begin juni mee naar een beurs in Duitsland? Reageer dan zodat we vooraf kennis kunnen maken.  

Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Carlo 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Black
Jonge man die op zoek is naar een vrouw of koppel, leeftijd maakt niet uit. Kan verplaatsen en ook ontvangen. Heb ervaring in het daten. Zeer discreet en met veel respect xxx  
gewoon doen 49 jaar Antwerpen - Berchem
sexrelatie
Dag dames, Ik ben op zoek naar een lieve dame die gemakkelijk bij haar kan afspreken voor passionele dates. Leeftijd en uiterlijk niet belangrijk. hygiëne en discretie wel. Wat zijn jouw wensen ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10