Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
13 dagen
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoots
Beste dames,ik heb er dit jaar reeds een paar mooie shoots erop zitten, en ben steeds op zoek naar dames die eens een fotoshoot willen doen. Kan gewoon bij u thuis, bij mij of buitenshoot. Hoeft zeker niet naakt te zijn, sta open voor alles. Als je iets in gedachte hebt dat je wil uitwerken, dan hoor ik het graag. Heb je vragen mag je mij zonder verplichtingen contacteren. Foto’s krijg je natuurlijk. Ik ben eerlijk en zeer discreet. Mvg H.  
Pieter 44 jaar Antwerpen - Retie
Welke vrouw maakt mijn fantasie eens waar
Ik weet wat ik zoek dat het niet alledaags is en moeilijk te vinden is maar ik geef de hoop niet op. Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik merk al een tijdje dat ik opgewonden werd van gedragen vrouwen strings en lingerie. Ik zou graag eens meemaken dat een vrouw me haar lingerie aandeed en mij dan gebruikte als haar sletje. Dus dat de rollen eens omgedraait werden. Dat ik werd gebruikt voor jou genot. Wilde ook eens genomen worden met een strapon en als je meer wensen hebt veel kan. Welke vrouw zou hier eens voor open staan. Bij klik kan vaker. Ik zoek wel iemand discreet ik ben geen single man. Afstand speelt geen rol. Ik kan niet ontvangen. Ik reageer wel alleen op reacties met een foto vanwege te veel fake dat reageert  

Welke vrouw maakt mijn fantasie eens waar
14 dagen
Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je bent een vrouw met een druk leven. Single of getrouwd. Drukke baan. Kids. Man met een drukke baan. Sex is er bijna nooit en als er al eens sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt par uur sex tot je helemaal voldaan bent tot je meerdere orgasmes hebt gehad en en heb genoten. Welke vrouw herkent zich hierin. Reageer dan. Ik ben heel discreet Nieman komt dit te weten. We kunnen samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt over ons. Ondanks alle fakers die reageerden en zelfs mailtjes met haar berichten denk ik dat de vrouw die ik zoek bestaat. Ik mis passie en genot in me Leven. Ik verzorg een zieke vrouw. Ik ben heel discreet. Afstand speelt geen rol. Wie is real en wie durft te reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle gestoorden in hier  
14 dagen
Bart 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elegante ondernemer zoekt fijn gezelschap
Stijlvolle ondernemer is op zoek naar een meer matuur gezelschap. Een hapje eten, wandeling, drankje en als het klikt fijne intieme momenten samen. Een bloem van een dame de 50 gepasseerd kan me bekoren. Je hebt stijl, savoir-vivre in elke van je vezels. Stijlvolle kledij, zorg voor jezelf zijn je dierbaar. Dit is geen sollicitatie eerder een ontdekkingstocht naar wie je bent en waar je voor staat… Je mag verwachten: een gemanierd man met respect voor dames, die zijn wereld kent, gescheiden is waardoor hij tijd en aandacht voor jou hoog in het vaandel plaatst.  
14 dagen
dennis 49 jaar Limburg - Beringen
verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur .Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt . Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
15 dagen
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoots
Beste dames, heb reeds een paar mooie shoots erop zitten, en ben steeds op zoek naar dames die eens een fotoshoot willen doen. Kan gewoon bij u thuis, bij mij of buitenshoot. Hoeft zeker niet naakt te zijn, sta open voor alles. Als je iets in gedachte hebt dat je wil uitwerken, dan hoor ik het graag. Heb je vragen mag je mij zonder verplichtingen contacteren. Foto’s krijg je natuurlijk. Ik ben eerlijk en zeer discreet. Mvg H.  
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke fwb gezocht
Hoi, Ik ben een 40jarige,spontane en sociale man uit Aalst. Passende trefwoorden zijn verzorgd,sportief gebouwd,betrouwbaar en niet roker. In het dagelijkse leven werk ik als vertegenwoordiger in de bouwsector en in mijn vrije tijd ga ik lopen en fitnessen. Sinds een tijdje ben ik terug happy single en daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw om samen (ont)spannende dingen te doen. Samen van het leven genieten zonder enige verplichting. Laat gerust iets weten als je interesse hebt. Groetjes  

Leuke fwb gezocht
15 dagen
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
15 dagen
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10