Zoeken naar graag thuis

Uw zoekactie voor graag thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Schaamhaar
Welke vrouw heeft een natuurlijk bosje, streepje of toefje schaamhaar en is daar trots op? Als je het graag toont wil deze mature, verzorgde, vriendelijke, discrete en respectvolle man graag komen kijken (en jij mag dan van mij ook alles zien natuurlijk).  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hallo, deze slanke sportieve eind veertiger wenst graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds vele jaren een verlangen naar ruim wat lentes meer... Ik zoek geen platvloerse eenmalige contacten maar eerder een dame om meermaals te daten indien het klikt. Geen pornoscene maar eerder de zachte aanpak graag :) Ik rook niet, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg. Enig niveau, netheid en discretie aub. NIET meer reageren indien jonger dan 60 lentes aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Exhibitioniste? Nymphomane? Onderdanig? Dogging?
Hey daar, Ben jij dat vrouwke dat meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig eventueel met fantasieën
Ik word zondag 34 jaar en had deze dag graag willen spenderen met een toffe vrouw. Iemand die eerst kennis wil maken en die zondag vrij is voor een leuke tijd. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Ben 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Hiernaast heb ik ook nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Zou een droom zijn mochten deze uit kunnen komen op die speciale dag. Ook al is het niet zo gemakkelijk iemand voor te vinden. Bij vragen stuur je maar iets. Dan zien we verder wel wat er kan.  

Zondag 2 juni jarig eventueel met fantasieën
Kennismaker 57 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dagje aan zee met dame of stel?
Morgen een verloren dagje dus eens tot aan zee regio oostende... welke dame of stel heeft zin in een kennismaking met opties? Deze verzorgde goed gebouwde mid-vijftiger wil graag de tijd nemen om een glas te heffen en bij klik kan er meer... maar het hoeft niet allemaal op een eerste ontmoeting natuurlijk. Laat gerust een berichtje en wie weet, vragen staat vrij...  
Didian 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven 0478423284
Vrij weekendje
Hallo jij daar, Heb jij als leuke dame zijn om mij vrijdag 31mei is zaterdag 1 juni te komen vergezellen tijdens een leuke met een glaasje en fijne babbel dan hoor ik het graag. Ik ben 1m78 74kg.. geen BBS en heel verzorgd. Graag reageren met foto aub en een kleine uitleg van hoe jij de avond zou invullen. Lieve groetjes en tot hoors  

Vrij weekendje
Jayjay 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Wie is er vanavond vrij ? Enkel vrouw vriendelijke date ! Stuur adres en gegevens en we spreken vanavond af. Graag via gsm, een leuke foto zou aangenaam zijn. Wie weet verkies ik jou. Enkel voor de snelle beslissers. Tot later !  

Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Bert 49 jaar Limburg - Beringen
Een goeie babbel
Eerst en vooral wens ik mij te excuseren voor de vele wansmakelijke advertenties. Daar distansieer ik mij volledig van. Een goeie babbel,daar gaat het om, want het gaat toch niet om de seks alleen he! Het gaat om....alles....wat komt...voor de seks. Knuffelen,strelen,zoenen,plagen,je hart luchten met een goeie babbel,aandacht geven en aandacht krijgen, iemand die echt luisterd..daar gaat het om. Friends with benefits. Top Discretie, hygiëne en respect zij0nn mijn prioriteit! Denk je er ook zo over, dan hoor ik graag wat van jou. Knuffeltje,Bert  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10