Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw wil een diepe zachthandige massage?
Hallo, ik ben een zachthandige man van niveau die op zoek is naar een vrouw die graag een diepe intieme massage wil. Discretie geboden. Bij interesse graag een mailtje terug met een korte beschrijving. Geen koppels of mannen aub xxxx  
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage en meer.
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage en meer.
Lust 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Nu woensdag en in de toekomst
Hey ik ben alex en ik mis de passie enorm . Ik wil terug kunnen genieten van een intiem moment tussen 2 verlangende personen even jij en ik in een passievol moment samen . Ik heb een zwak voor rijpe en of echt mollige vrouwen en ben dan ook al een tijdje opzoek naar een nieuw vast contact en graag niet te ver uit de buurt . Hygiene discretie en eerlijkheid zijn wel echt een must voor mij . Ben je benieuwd ? Stuur me dan een leuke mail met wat inhoud en dan praten we daar vast en zeker verder . Liefs alex   
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10