Zoeken naar dame alleen

Uw zoekactie voor dame alleen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fwbx 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
gisteren
Mmf with you 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trio met jou
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
gisteren
Lvr 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jouw passie tussen de lakens
Sportieve en stijlvolle 30er houdt er van om een innige, passionele band op te bouwen met dame(s) van leeftijd ouder dan mezelf. Alles in vetrouwen,stijlvol en discreet. Volledig in het teken van haar genot. Bij een innige en leuke band hoort uiteraard een luisterend oor, een toffe babbel maar eveneens een stoute tong. Hiervoor wil ik gerust even in de auto zitten. Klinkt je dit spannend? Laat zeker wat horen  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
gisteren
Mike 34 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Kevin 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek een leuke dame/fwb
Ikzelf ben een rustige man van 39j, 63kg, 181cm en ben mooi glad geschapen. Ik ben vooral vrouwminded en zie ze graag genieten. Hygiëne en discretie verzekerd. Indien intresse of nog vragen dan hoor ik het graag xxx  

Zoek een leuke dame/fwb
gisteren
Luc 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
affectie en zo veel meer..........
ik ben een lieve zachte man van 54/172/88, met een grote honger naar huidcontact, affectie, een fijne babbel en natuurlijk zo veel meer , daarom zou ik graag via deze weg een dame leren kennen met een beetje dezelfde noden als ik, met een wederzijdse klik kunnen we regelmatig en discreet afspreken om elkaar af en toe te geven waar we elk in onze privé niet aan toe komen, ik zou het liefst overdag tijdens de week of zelfs s'morgens kunnen afspreken, heb je zin om kennis te maken dan zie ik graag je mailtje verschijnen en kunnen we misschien wel starten aan een fijn DISCREET avontuur . groetjes Luc  
gisteren
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve dame
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
gisteren
Sportieve m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die wil regelmatig genieten...
Hey ik ben sportieve & verzorgd man. Die graag dame uitgebreid oraal verwennen,hoog libido heeft. Die respectvol & discreet is. Zoek dame die regelmatig discreet contact wil. Met goed afspraken. Moest hier dame zijn en die wel afspreekt. Mail mij gerust en stel je voor. Eerste contact zullen glaasje drinken en babbeltje staan. Om het ijs wat te breken. En te zien of de klik hier voor beide is.  
snoepje 31 jaar Limburg - Diepenbeek
FWB
Hallo, Ik ben een man van 31j en 1m92 groot. Normaal gebouwd en leuk in de omgang. Ik zoek een dame om af en toe pleziertjes mee te hebben. Naar de sauna gaan, wandelingen maken... Ik ben getrouwd en al eventjes in een open relatie. Heb je interesse, stuur mij een mailtje :)  

FWB
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10