Zoeken naar man erbij

Uw zoekactie voor man erbij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Moke 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voyeur " kijken en bekeken"
Dag iedereen ik ben 55/180/ 85 licht bi naturist verzorging een hygiëne glad niet slecht tof man rook niet zwarte haar bruin oog rook niet...ik zoek kpl v/m die graag exhibition kijken en bekijk mijn fantasie heel simpel graag spelen met mijn speelgoed een kijken als voyeur tijd de kpl seks aandoen... geen verwennen contact seks mag spuiten aanraken....maar niet verplicht, belangrijk kijken en bekeken ik kan verplaatsen ander fantasie mag voorstellen let op:geen contact seks mvg Moke  

Voyeur " kijken en bekeken"
ppp 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
gay man zoekt bi koppel
Hallo, ik slanke man 38 183 70 mooi geschapen, getrimd en geschoren zoekt een geil 'ouder' koppel - voorkeur 55plussers voor geile fun. Ik kan zelf niet ontvangen en zoek dit al lange tijd te beleven. Eventueel zelfs vanavond mocht dit kunnen. Graag een seintje  
Voyeur 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Digitaal gluren
Man, 2e helft 50 op zoek naar koppel, leeftijd of uiterlijk niet van belang, dat zich digitaal (cam, videocall,...) wil laten begluren. Van en met elkaar van op afstand genieten. Ben zelf verzorgde man en intiem onderhouden. Ik kijk uit naar een eventuele reactie.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Jens 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jong koppel gezocht voor trio
Hallo, ik ben een verzorgde, slanke bi-man van 35 jaar uit het Kortrijkse (1m82, 74kg). Ik heb een lange tijd met een vast koppel afgesproken, maar door hun kinderwens was het onmogelijk om nog verder af te spreken. Daarom ben ik op zoek naar een jong koppel (max 40 jaar) om sporadisch mee af te spreken voor een leuk trio. Dates waar het plezieren van de vrouw centraal staat, maar waar de man ook actief meedoet en waar er bij een klik tussen de mannen ook wel wat mogelijk is (geen noodzaak). Om de beleving compleet te maken is het voor mij belangrijk dat alles condoomloos kan gebeuren (ik laat me ook regelmatig testen). Ik vind het zalig om alle sappen de vrije loop te laten gaan en ultiem van elkaar te genieten. Interesse? Geef dan zeker een seintje.  

Jong koppel gezocht voor trio
Louis 52 jaar Limburg - HASSELT
Rijper koppel gezocht
Bedankt voor dit bericht te lezen, ik verzorgde vijftiger zoek eigenlijk een koppel waarvan de dame eens graag zou kussen met een andere man, eventueel in het bijzijn van haar partner. Niets meer niets minder. Jullie mogen zeker een voorstel doen, dan bespreken we dat.. bij interesse kan dat ook op regelmatige basis. Vrijblijvend kennismaken kan ook. Tot hoors! Louis.  
Anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beschaafde maar bronstige bi op zoek naar positie als huisvriend
Goedendag, ik ben een hogeropgeleide, beschaafde bi man, 56, 181, 75 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. In staat tot een goed gesprek, maar ook gevoel voor humor. Ik ben op zoek naar een gezellig koppel met niveau om met zijn drieën een gezellige avond te hebben die eindig in een teder trio waarin we elkaar verwennen. Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame oraal langdurig intiem te verwennen. Ik ga nog niet te expliciet zijn, maar mocht het klikken, dan kan ik redelijk ondeugend zijn en sta ik voor meer dingen open - geen extremiteiten ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen….. Heb ook een buiten in de Ardennen waar ik ook kan ontvangen... prettig weekend!  

 Beschaafde maar bronstige bi op zoek naar positie als huisvriend
Sensations 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Rijpere man
Hier ben ik weer ! Sportieve hoger opgeleide man van 50+, goodlooking, respectvol en discreet. Zoek een stel van mijn generatie of ouder voor regelmatige ontmoetingen. Kwaliteit boven kwantiteit en wie weet, met een kinky toets ?  
Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
Meet Joe 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
vrijdag.. fijne dag voor een kennismaking
Man met het nodige ‘savoir vivre’ zoekt dame die thuis ook te kort komt.... Of die met medeweten van man ...of samen met haar man op zoek is naar een fijne partner in crime... Wil jij graag nog eens die opwinding en het verlangen voelen van een stiekeme ontmoeting met een aangename man maar je wil je relatie niet op het spel zetten... Reageer dan nu om gewoon te genieten van en met elkaar en verder geen verplichtingen… meermaals kan bij klik maar niet met de bedoeling een ‘relatie te starten’. Hou jij van stijlvol, van bubbels en high heels? Van zachte verleiding en fijne lingerie? van massage, blinddoek, geile momenten samen soms kort.. soms iets langer... pure lust.. Geef gerust een seintje, kennismaken kost niks en wie weet bij klik heb jij ook een ‘partner in crime’ om intens mee te genieten Ik kan vaak ontvangen....  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10