Zoeken naar een leuk

Uw zoekactie voor een leuk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daan 37 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Leuk koppel
Hey, hier slanke sportieve jongeman op zoek naar koppel voor leuke date. Sta voor veel open zoals trio, hotwife, cuckold, outdoor, … Hebben jullie zelf een bepaalde fantasie laat het gerust weten en misschien wordt die fantasie wel werkelijkheid. Respect en hygiëne vind ik zeer belangrijk. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Verder contact en facepic mogelijk via whatsapp. Graag reageren met wat jullie zoeken en liefst met foto (hoeft niet herkenbaar). Groetjes Daan  

Leuk koppel
Maturelover 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Maturekopel gezocht
Hey ik hou van rijpere dames en ben niet vies van een man zen mond of verloren handje en wil graag in contact komen met een leuk stel voor af en toe war casual fun .  
Xander 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van in de 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Ik ben ingeënt tegen Covid. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Hi, ik ben een sportieve/atletische grote jongen van 27. Ik zou graag een koppel ontmoeten waar vriendschap en samen ontdekken centraal staat. Waarbij zowel MVM, MMV, MM, MV contact kan in verschillende scenario's. Ik zoek dus niets voor eenmalig en geen alles-daters. Ik ben verzorgd en verlang dat omgekeerd ook. Uiterlijk niet zo van belang. Hygiëne des te meer!  

Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
TomXL 36 jaar Limburg - HASSELT
XL voor knappe dame / leuk koppel
Knappe, gespierde, verzorgde, leuke, hoogopgeleide, ervaren man van 35j, 1m90, 92kg, 21x6cm, zoekt leuke dame of koppel voor een spannende date! Gelieve een foto mee te sturen! ;) Xxx  

XL voor knappe dame / leuk koppel
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Tia 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben in spa of tussen de lakens. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat en het hoeft niet eenmalig te zijn. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Dries 42 jaar Antwerpen - Retie
Koppel gezocht voor eerste bi ervaring.
Hallo, Ik ben Dries, 42j oud. Graag ontmoet ik een koppel voor een trio. Ik heb geen ervaring met andere mannen, maar ben wel nieuwsgierig wat de aanrakingen en een verloren handje doen bij mij. Zijn jullie een koppel die mij willen meenemen in een leuk avontuur. Laat dan snel iets weten. Groeten, Dries.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10