Zoeken naar van naar

Uw zoekactie voor van naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 55 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Opzoek naar date met top
Hey ik ben 56j biman bot en op zoek naar een date met top.Ik kan vrijdag zaterdag of zondag in de voormiddag mij verplaatsen in ruime omgeving. Heb niet zoveel ervaring veel kan. Grtjs  
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil op het werk?
Straks rij ik van Oudenaarde naar Zaventem en terug. Waar stop ik tss 12u30 & 14u op een werf om een lekkere, jonge werkmanspik leeg te zuigen?! Het kan "on the field", of in je camionette, of eventueel in mn wagen. Graag max 35jaar.  
Rickie 41 jaar Antwerpen - Borsbeek
Softdate namiddag
Hoi, deze veertiger is op zoek naar een soft date... je staat geil en hebt liefst een penis van 20 cm. Ja? Ik zou je graag willen aftrekken! Kan je ontvangen? Geef een seintje!  
Domi 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Spannend…
Ik ben een niet onknappe verzorgde technieker op de baan. Wie zou het spannend vinden dat ik eens langskom terwijl je vrouw thuis is. Ik kom zogezegd naar je tellers kijken en terwijl je me begeleid naar de tellers haal ik mijn penis uit en laat hem uit mijn broek hangen. Je kijkt wat, streelt eraan of neemt hem eens vlug in je mondje. Aan jou de keuze. Ik schrijf wat in mijn notitieboekje zodat het niet opvalt en ben weer weg. Je mag op mijn discretie rekenen. Andere scenarios zijn ook welkom. Misschien wil je wel dat ik je vrouwtje probeer te versieren? Of plaag ik haar wat? Ik doe wat jij vraagt. Misschien tot straks?  
bot clean sletje 26 jaar Limburg - HASSELT
Xl top voor geile nog tipsy bot gezocht
Op zoek naar iemand met een (x)xl lul die me zo snel mogelijk of doorheen de dag komt neuken Hasselt. Ik ontvang, condoom, bare, deepthroat... Stuur snel indien interesse! Reacties met zeker een dickpick of face krijgen voorrang en wie wee tot zometeen ;)  

Xl top voor geile nog tipsy bot gezocht
botje 53 jaar Antwerpen - Kasterlee
top gezocht die me wil ontvangen regio turnhout/kasterlee
ik ben op zoek naar een zuivere top intiem glad die deze bottom eens lekker uitgebreid wil verwennen, ik heb een volledig glad geschoren lichaam . Ik ben beschikbaar tussen 9 en 14 uur voor puur gebruik, opgelet ik ben ook zelf actief. Wie o Wie ontvangt mij graag mail met foto pik  

top gezocht die me wil ontvangen regio turnhout/kasterlee
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Brent 32 jaar Antwerpen - Herentals
Vanavond
Ben voor vanavond opzoek naar een (soft)date. 32,177,74  
svdp 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar mannen die foto's van onze vrouwen willen uitwisselen
Ik vind het wel geil om foto's van mijn vrouw uit te wisselen voor die van uw vrouw. Kan eventueel een groepgebeuren worden als er meerdere geinteresseerden zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10