Zoeken naar te neuken

Uw zoekactie voor te neuken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren bottom zoekt dominante top
Wie spreekt met me af en zet mij op mij knieën en steekt je lul in mijn mondje en ik begin je te pijpen je houdt mijn hoofdje vast en begint je lul in mijn keeltje te drukken dan begin je mijn keeltje door te neuken en erna begin je mij te neuken en geniet je van mijn vrouwelijke billen kleine beentje en kleine voetje omgeving harmonie buiten of jij moet kunnen ontvangen anders niet  
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
wie neukt mij? donderdag tussen 8u30-11u30
Slanke, zeer verzorgde man met een volledig gaaf en glad lijf, ook gladde bilspleet, billen en benen, zoekt een DISCRETE, NETTE, ZEER SLANKE en GEILE man die mij eens anaal (safe!) wil neuken. U kunt bij voorkeur ontvangen of kent een veilige outdoorplek IN MIJN REGIO. Wie compleet onervaren is op dat vlak kan ik misschien ook ontvangen. Ik reageer op elke mail van wie aan de voorwaarden voldoet.  

wie neukt mij? donderdag tussen 8u30-11u30
Sousou 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie heeft zin om marokaans kontje lekker te neuken
Wie heeft zin om marokaans kontje lekker te neuken te wilrijk , je neukt mij gewoon lekker in mijn dik nat marokaans kontje , lekkere paal liefst , ik ontvang in wilrijk  
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoekt pijpsletje
Dominante man zoekt onderdanig en gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen pijpen en slikken... geen tongen neuken dus je weet wat ik zoek .. liefst in de regio en bij klik regelmatig..174-86-50 . 18_5  

zoekt pijpsletje
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere jonge kerels gezocht dat ik mag (klaar)pijpen
Hey ik heb er veel zin in om mijn mondje te laten neuken door mooie lul liefst tussen de 18 en 40jaar veel kan wel met respect en de nodige hygiëne uitsluitend rond gentse en deelgemeenten. Heb een lichte bestelwagen waar veel in kan of bij u thuis of ergens buiten afgelegen altijd spannend …..  
Slaaf j 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 24j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
Toppi 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geen fakes!
Hey. Ik ben 42j sportive zuiders bi. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Oudere senioren kan ook wel proper moet zijn heel belangrijk. Ik ben van Antwerpen centrum. Groetjes.  

Geen fakes!
seppe 65 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
mannensex is de max
gay-single-bottom-ik jou rimmen-pijpen-slikken- je mag mij neuken- ik jou vingeren-ik zoek geen zwaarlijvige gast - max 60 jaar-ik ontvang- graag een facefoto en stats - ANDERS GEEN DATE  

mannensex is de max
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
Sirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Wie komt me neuken
47j knappe bottem is op zoek naar geile top liefst groot geschapen die zin heeft om me te neuken . Ik kan discreet ontvangen en als je wilt kan ik je ook anoniem ontvangen . Dan zet ik me naakt op mijn knieën op bed met een blinddoek aan . Leg condoom en glijmiddel klaar en laat achteraan de deur los zodat je binnen kan .  

Wie komt me neuken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10