Zoeken naar re*

Uw zoekactie voor re* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Slaafje 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpen en rimmen
Rij rond 19u na mijn werk vanuit ekeren richting herentals. Wie kan mij onderweg discreet ontvangen en mag ik als onderdanige slet aanbieden. Sta zelf voor veel open, soft of hard, pervers,dirty. Laat maar weten waar je wil afspreken en wat je in gedachten hebt. Outdoor ook mogelijk indien discreet.  
gisteren
Mark 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpvriend
Zoek sexvriendje die ik kan pijpen en die regelmatig in mijn mondje wil klaarkommen. Kan niet ontvangen, contacteer mij via sms of op mijn email.  
gisteren
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallokes, ik zoek een slanke jonge man, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar 1malig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
gisteren
Dirty 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ongewassen
Welke 60+ ontvangt me eens op een avond regio ieper? Ik kom in werkkledij en als je wil, dagen ongewassen.likken,pijpen, tongen,rimmen.  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ero massage
Voor vanavond ben ik op zoek nr leuke 50+er/ koppel die me ontvangt, vastbindt blinddoekt, uitkleed, helemaal insmeert met massage olie, masseert en me oraal en anaal gebruikt, me laat komen tot jij/jullie denken dat het genoeg is, alleen reactie met foto  

Ero massage
gisteren
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Geil gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke geile pijpsletten zoeken dominante gasten met volle ballen zaad die cumface, nipleplay, voetlover, spanking en bottom bij klik geven, Beartype, hairy, sport, uniform, klusjesman, tatoos......wie wipt binnen stuur stats met foto max 50j!!wij ontvangen!!  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
Glory Hole 49 jaar Antwerpen - Berchem
Glory Hole weekend
Dit weekend overdag is er een Glory Hole beschikbaar voor rukdates. Wie wil er eens lekker anoniem gerukt worden. Indien mooi geschapen kan eventueel pijpen met condoom. Wie in aanmerking wil komen, stuur foto van wat er door de Glory Hole komt en dag en uur dat je beschikbaar bent. Iedereen die bovenstaande begrijpend heeft gelezen krijgt reactie zowel pos als neg  

Glory Hole weekend
gisteren
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren zoekt voor vanavond
32/170/95/17 hi ben van eindhout ik zit hetero relatie en wil eens wat anders proberen uit nieuwsgierigheid ! Ben jij niet roker en heb je hygiëne ? En ervaring ? :) mag je me zeker sturen ! Zoek voor meer maals maar eerst zien da het klikt ! Oh ja vergeten ik ben vanavond aan waterkant ( kanaal ) winkelomheide vanaf 21u blind date ? ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10