Zoeken naar mogelijk zonder

Uw zoekactie voor mogelijk zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 28 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Voor nu!
Ik ben momenteel op weg van Aalter naar Breda. Waar kan ik stoppen voor mijn geile zaad snel te droppen? Iedeale senario lig jij geblinddoekt klaar in doggy. Ik kom binnen, doe mijn broek uit en stop mijn geile pik in je mond. Jij pijpt me, daarna neuk ik je tot ik spuit. Ik vertrek terug en laat je gebruikt achter. Andere voorstellen zijn ook welkom! Voor nu, en zo dicht mogelijk tegen snelweg. Tot straks?  
Jeff1972 51 jaar Antwerpen - Ravels
Zoek versa of top voor vanavond
Welke versa / top heeft er nog zin om vanavond lekker samen de jacuzzi in te gaan en van daaruit lekker op te bouwen naar heerlijk wederzijds genot. Ben sportief gebouwde man. 51-183-83-15. Ben zelf versa en hou van pijpen, rimmen, neuken........ Hygiene en discretie gevraagd, dan is er veel mogelijk. Hopelijk tot straks nog.  

Zoek versa of top voor vanavond
BETASTEN RUKKEN 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
Welke jonge gast zou graag eens een pik van een ouder man betasten, wat je maar wil of wil zelf graag eens betast worden door een ouder man. Ben slank m68 55kg, grote zak, mannen of oudere mannen die graag betast worden ook welkom. Kan niet ontvangen dus bij u thuis maar dan wel in leopoldsburg, anders evt cardate ook mogelijk in leopoldsburg.  

BEKIJKEN BETASTEN RUKKEN
10 dagen
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gezocht...
Een slanke jonge gast/man die ik mag betasten, voelen,uitkleden, pijpen, rukken, je ballen leegzuigen... Zelf mag je passief blijven, geen verplichtingen. Graag iemand om regelmatig af te spreken, een vaste gast en niet ouder dan een 26 jaar. Starten met softdate(s) en als het klikt is later meer zeker mogelijk. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk maar niets is verplicht, alleen plezier en genieten. Ervaring is niet vereist en ik zoek geen allesdater. Discretie is wel vereist. Ik verplaats ruim en kan gemakkelijk ontvangen, cardate of outdoor is ook bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/176/83  
10 dagen
Pijperke 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
10 dagen
Gulzige pijper 52 jaar Antwerpen - Dessel
Gulzige Pijper zoekt stevige paal
Wie mag ik lekker afzuigen.... ik lik en slik. eventueel meer mogelijk. ik 52j, verzorgd, schoon, hygiënisch, niet rokend reageer met foto en omschrijving voor direct contact.  
djkzzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
hoi, ik ben nog steeds op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
11 dagen
Roel 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Penismassage - edge
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
11 dagen
Steven anoniem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
droomscenario bij jou
Hey, ik ben 45 j bi single en heb zin in een volgend scenario, bij jou thuis, zo anoniem mogelijk... Je laat me binnen, de deur staat op een kier en je zegt me waar de slaapkamer is. Ik ga op bed liggen en draag een bivakmuts. Ik heb ook een bivakmuts voor jou. Ik blijf passief en jij mag met mij doen wat je wil. Je ontkleed me, bewerkt mijn kont, rukt en pijpt me stijf en uiteindelijk neuk je me veilig. Je hebt condooms en glijmiddel. Ik laat me gewillig neuken, in verschillende standjes, maar blijf hierin wel passief. Bij voorkeur kom je klaar in mij. In je condoom wel te verstaan. Nadien vertrek ik terug. We blijven zo anoniem mogelijk. Ik hoef niet klaar te komen, alleen geneukt te worden. Ik verplaats met de fiets in regio Gent...  
11 dagen
Anoniem 34 jaar Limburg - Beringen
Aftrekken
Ik zou graag iemand van mijn regio aftrekken. Wat ik zoek is iemand van mijn leeftijd die zich eens wil laten aftrekken, eventueel ook pijpen maar dat hangt van de moment af. Wederzijds aftrekken mag altijd :) Ik kan vanavond verplaatsen. Indien wederzijdse klik eventueel meer in de toekomst. Zou iemand willen vinden die openstaat om meer af te spreken maar gewoon soft beginnen. DISCRETIE GEVRAAGD EN GEBODEN! Ik ben 34, 1m75, 80kg. Wie mag ik eens lekker laten klaar komen? Ben aan het werk momenteel ik antwoord zo snel mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10