Zoeken naar mag*

Uw zoekactie voor mag* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 33 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fun voor nu
Goedemorgen! Ik ben momenteel als vertegenwoordiger aan het werk in het Leuvense. Bij wie mag ik eens stoppen voor wat plezier? Mijn stats : 188/89/19cm Overal geschoren en zeer hygiënisch! Hopelijk tot zo!  
Pijper 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Wie staat er ook geil
Op zoek naar lekkere pik die ik mag zuigen tot je in mijn mond spuit , niet meer niet min Ik ben verzorgde biman die graag pijpt en zoek man die dat ook graag doet , wederzijds pijpen 69 mmmmmmmm . Ik ontvang lekkere pikken , wie komt er langs  

Wie staat er ook geil
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 goed lezen. Ik zoek een man gay bi hetero koppel mag ook om mij de eerste ervaring te geven. Pijpen rimmen vingeren elkaar neuken en mss tongen. Dus ik zoek een versa die kan ontvangen in de buurt. Meerdere keren klaarkomen is een pluspunt maar hoeft niet. Discreet en respect staat op nummer 1 ook gespoeld zijn is belangrijk. Penis zeker 16cm SMS je asl en foto is zeker antwoord. Hopelijk zie ik 1 van jullie binnen een eindje.  

Zoek versa
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang hete man
Ik ontvang man in kortrijk vandaag, ik pijp je of trek je, je mag me ook neuken als je zin heb, ik heb goeie kont, ben geschoren en gespoeld, stuur mij bericht met jou stats  

Ik ontvang hete man
Papillon 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpdate
Wie kan deze bi boy ontvangen tijdens de middag (12:00-13:00) voor een pijpdate? Je mag mij verwennen, en ik speel graag met jou. Ik kan enkel langs komen te Antwerpen centrum  
pikantje 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
bi-bottom heeft nood aan anale verwennerij
hallo,ik ben een man van 54 /172/88 bi-bottom, steeds netjes geschoren en gespoeld. Af en toe voel ik de nood om mijn sterretje eens lekker te laten verwennen, veel kan en mag maar niets moet, ik hou ervan om me te laten rimmen, vingeren, dildo's, neuken mt condoom enz., rukken en pijpen mag zeker ook, en doe ik ook bij jou, beetje kinky mag ook, maar hoeft niet . ik kan niet ontvangen, wie nodigt me uit ? groetjes  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.U mag mij ook pijpen als u dat wenst.Ik kan me vanaf nu tot 11u vrijmaken.Wie heeft er zin in?Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eerst is eerst!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is !
dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Houthulst 0495168178
geile sex
beste voor deze avond ben ik op zoek naar viriele mannen die ik mag pijpen en die mij neuken. meer kan ook van kinky toestanden.hou ook enorm van gekeelneukt worden ,tongzoenen,slikken , rimmen en gerimd worden.,,,, ik ontv deze avond vanaf 17u30 op mijn app te houthulst. leeftijd speelt geen rol. wel proper en actieve mannen.gelieve te smsen en niet te bellen.  
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Wie heeft er zin om morgen eens af te spreken om elkaar lekker te pijpen. Je mag ook zelf voorstellen doen wat je graag zou doen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10