Zoeken naar kerel

Uw zoekactie voor kerel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Lekkere kerel 35 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Samen pissen en lekker geil doen
Nog leuke verzorgde kerels die zin hebben om lekker te spelen. Hou ervan om een pik te zien plassen. Mss ook op mij. Ik zuig ook graag en voor de rest zien we wel. Laat gerust weten wat jij nog wil. Ik ben een stevige kerel van 35, ben discreet en hygiënisch en verwacht ook hetzelfde. Graag een foto van jou in reactie, krijg je voorrang! Geile groetjes.  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Mechelen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Ik kan ontvangen in regio Mechelen maar ook verplaatsen. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie is geďnteresseerd? Kan eventueel deze namiddag al.  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
12 dagen
Tom 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage happy end
Wie deze week zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
13 dagen
boyke35 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 20u00) vandaag vanaf 20u00 tot 22u30 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
nice man 53 jaar Antwerpen - Mol
relaxed fun / fwb
Hey, missch ben jij wel die toffe openminded/curious hetero kerel, die wel es nood heeft aan wat afleiding of avontuur? Of die zich graag wel es vrijblijvend wil laten bedienen… Niks extreem, gewoon heel relaxed en ongedwongen, ‘just for fun’… als mannen onder elkaar… niets meer, niets minder… we merken vanzelf wel waartoe het al dan niet kan leiden… ‘n (ont)spannend massageke om te beginnen, uitgebreid rukken, pijpen, je ballen likken, event. rimmen, enz...enz…, niks dat moet… of als je gewoonweg es van je zaad verlost wil worden, dat kan natuurlijk ook. Ervaring is geen vereiste. Lftd tss 22j en MAX +-42j!!!, voorkeur voor slank tot atletisch/gespierd, verzorgd, (’n beetje) behaard en 'n (stoppel)baardje zou de max zijn! Geen alles-daters aub, mogelijk ’n FWB. Ikzelf ben van Mol, 53j, slank en verzorgd, versa, kan ontvangen, discretie en vertrouwen spreken uiteraard voor zich! Interesse? Dan verneem ik het graag van je. Reactie met iets meer dan 2 woorden aub, en foto is gewenst  

relaxed fun / fwb
S&S 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Wie zuigt graag of bot
Hey wij koppel 45 177 80 17 en 47 176 76 20 worden graag gepijpt door kerel max 42j niet te struis. Ontvangen avond ... interesse stuur stats en eventueel foto en wie weet proef je ons zaad straks of voel je hem safe in jou  

Wie zuigt graag of bot
13 dagen
getrouwde man 59 jaar Limburg - Heerlen
zoek ervaring
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
13 dagen
Jonge gast 20 jaar Limburg - Genk
Jonge gast zoekt jonge kerel voor vanavond
Heyy ik kan ontvangen of cardate voor pijpbeurt wederzijds we kunne altijd kijken als er klik is voor meer. Ik ben zelf 20 jaar en zoek liefst jongen manne die naar me kunne komen deze avond of morgen ochtend stuur me aub snel een bericht. Sta heel geil xx  
13 dagen
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
ik wil slipjes komen passen
Heb je toevallig nog mooie slipjes liggen dan wil ik graag eens door de dag langskomen om er eens naar te kijken,ik zal dan vragen of ik ze eens mag passen waarop jij zegt ok maar dan moet je me wel laten kijken of ze goed passen,ik trek er eentje aan en toon mezelf in slip aan jou zodat je kan keuren en de pasvorm checken,na wat gewrijf zal je merken dat het slipje te klein word en trek je het uit zodat ik in mijn nakie voor je sta,zelf blijf ik wel de hele tijd passief,is voor de liefhebbers die graag een naakte kerel zien.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10