Zoeken naar jij mag dat

Uw zoekactie voor jij mag dat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang hete man
Ik ontvang man in kortrijk vandaag, ik pijp je of trek je, je mag me ook neuken als je zin heb, ik heb goeie kont, ben geschoren en gespoeld, stuur mij bericht met jou stats  

Ik ontvang hete man
Papillon 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpdate
Wie kan deze bi boy ontvangen tijdens de middag (12:00-13:00) voor een pijpdate? Je mag mij verwennen, en ik speel graag met jou. Ik kan enkel langs komen te Antwerpen centrum  
pikantje 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
bi-bottom heeft nood aan anale verwennerij
hallo,ik ben een man van 54 /172/88 bi-bottom, steeds netjes geschoren en gespoeld. Af en toe voel ik de nood om mijn sterretje eens lekker te laten verwennen, veel kan en mag maar niets moet, ik hou ervan om me te laten rimmen, vingeren, dildo's, neuken mt condoom enz., rukken en pijpen mag zeker ook, en doe ik ook bij jou, beetje kinky mag ook, maar hoeft niet . ik kan niet ontvangen, wie nodigt me uit ? groetjes  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.U mag mij ook pijpen als u dat wenst.Ik kan me vanaf nu tot 11u vrijmaken.Wie heeft er zin in?Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eerst is eerst!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is !
dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Houthulst 0495168178
geile sex
beste voor deze avond ben ik op zoek naar viriele mannen die ik mag pijpen en die mij neuken. meer kan ook van kinky toestanden.hou ook enorm van gekeelneukt worden ,tongzoenen,slikken , rimmen en gerimd worden.,,,, ik ontv deze avond vanaf 17u30 op mijn app te houthulst. leeftijd speelt geen rol. wel proper en actieve mannen.gelieve te smsen en niet te bellen.  
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Wie heeft er zin om morgen eens af te spreken om elkaar lekker te pijpen. Je mag ook zelf voorstellen doen wat je graag zou doen.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Lars 36 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Voor 9u
Moet om 9u in Izegem zijn bij wie wie mag ik eerst langskomen  
Seppe 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
centrum bimondje
Op wandel vandaag in het centrum, bi,nice looks, gbbs. Heb zin om mijn bimondje een paar keer te laten volpompen. Je mag zelf de locatie bepalen in het centrum.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10