Zoeken naar iets ouder

Uw zoekactie voor iets ouder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Jonh 54 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek eerlijke geile oudere man
Ik weet ze bestaan de eerlijke oudere geile mannen. Vorige jaar kwam ik hier een oudere geile top man tegen die mijn wensen dromen kon waarmaken. Ik verkleed mij graag als vrouw, kleedje , nylons met high hiels ook draag ik graag slaafskap en halsband. Wanneer ik me dan kan aanbieden met een goed gespoeld poepje en een but-plug in mijn poepje begin ik echt te genieten. Ik zou me nu willen aanbieden aan 2 top mannen en liefst regelmatig . Wie is eerlijk , ouder , goed geschapen en TOP laat iets weten aub Graag bezorg ik foto en telefoon nummer om een afspraak te regelen en samen te genieten  
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
11 dagen
Jan 47 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Ruk date
Ik man van 48j zoek rukdate. Ben jij ouder dan 60j dan kunnen savonds eens afspreken.  
11 dagen
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
11 dagen
Jeremy 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge gast gezocht voor fun met ouder
Zijn er hier soms jonge, gespierde twinks, Arabs of blacks die graag eens willen gemasseerd worden met beetje fun. Reageer met stats en/of foto's aub. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Geen financiële bed.  
11 dagen
kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
date volgend weekend
Verblijf van vrijdag tot zondag aan de kust. Zoek leuke man die kan ontvangen, voor nog leukere xdate. Ben 49, 172, 74, gn bbs. Voor veel te vinden, volgens het "veel kan, niets moet principe". Pijp heel graag en ben bottom (safe). Hygiene, respect en beetje niveau graag. Leeftijd speelt minder een rol, liefst ouder. Wel graag niet roker. Graag enkel serieuze reacties.  
11 dagen
23jaar wilt pijp 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
23j wilt pijpen
Hey ik ben een jongeman van 23j die graag een man heerlijk wilt pijpen. Leeftijd speelt geen rol (ouder vind ik wel echt heerlijk). Liefst uit debuurt van londerzeel. Ik ontvang niet, dus bij jou of outdoor ofzo.  
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ikzoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen  

Ikzoek dikke gezette senior 60+
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10