Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jeff 56 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie wil morgennamiddag daten,tussen 14h en 16h
ik ben bi man 55+ met ervaring uit regio harelbeke,zoek eerlijke date waar veel kan, ben jong van geest en date ook al jonger, graag duidelijk antwoord met stats of foto dank u  

wie wil morgennamiddag daten,tussen 14h en 16h
Peter 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bottom zoekt top
Om mijn strak kontgaatje te neuken. Ik ben 1m85, 83kg,slank,15cm besneden en O behaard langs achter met mooie kont. Dit kan anoniem indien gewenst. Indien je hier voor open staat kan dit ook anoniem gefilmd worden. Ik verplaats enkel. Bij interesse stuur gerust een berichtje. Dan stuur ik ook een foto mee  
Tom 37 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
Op woensdagnamiddag wil ik gerimd en gepijpt worden.Enkel in mijn regio.Ik kan ontvangen maar niet grote verplaatsingen doen wegens tijdsgebrek.Ander scenario ook mogelijk als je maar onderdanig bent.Eventueel wil ik je ook neuken.  

Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
Skyper 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Skype
Hi, wie heeft er zin om anoniem via skype wat te masturberen tot we klaarkomen ?  
Hot dick 56 jaar Antwerpen - Beerse
Geil spel regelmatig, kan nu ook
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Snelle 44 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Handjob cardate rukdate blinddoek
Iemand die dit wil krijgen? Roep maar. Ik geef deze tussen 19.00 en 20.00 als je anoniem wil blijven zet dan bliendoek of maskertje op. Hygiëne en discretie geboden.  

Handjob cardate rukdate blinddoek
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Edward 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Softdate??
Hey ik 34j 174cm 64kg sportief lichaam onbehaard propre met besneden penis,ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet, ik kan je ontvangen, graag antwoord met penis foto aub, ik wil graag zien wat ik zal pijpen, niet leuk met anonyme, maar zeker 100% discreet aub. Bedankt tot straks mss  

Softdate??
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Deel 3 volgende week in mobilhome!
Na 2 eerdere keren volgende week deel 3! Ik zoek dus opnieuw 4 a 5 oudere geile hygiënische mannen. Uiterlijk maakt niet uit. Man wordt geblinddoekt en kan met of zonder mondstuk aangeboden worden. Iedereen zit rond hem in de camper. Hij moet pijpen en likken, jullie mogen beetje mondneuken, spanken, tepels en erna allemaal op zijn gezicht of lichaam spuiten zoals jullie zien op de foto! Omgeving Genk wordt de camper geparkeerd. Andere ideeën welkom. Uur wordt afgesproken met diegene die donderdag of vrijdag kunnen!  

Deel 3 volgende week in mobilhome!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10