Zoeken naar af reageren

Uw zoekactie voor af reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere sex date voor vanavond
Lekkere sex date voor vanavond Maximum 45 jaar oud Kunnen ontvangen of car date Graag reageren met face foto, ik replay ook en ben niet fake Stats 186/17/30/83  
mario 52 jaar Limburg - HASSELT
onderdanige sub
zoek een onderdanig sub die graag dikke toys in zijn kontje voelt , niet flauw doen , die kan ontvangen door de week s'morgens , reageren met foto aub  

onderdanige sub
BI MAN 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Nette bi man zkt date
Hallo, nette bi man zkt date, stats 180cm 97kg 16cm geschoren materiaal. Hou van wederzijds likken naakt zijn pijpen enz. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ouderen mogen ook reageren. Ben zekers geen fake Kan niet ontvangen..  

Nette bi man zkt date
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
Dag lekkere ding!Al bijna 2 weken niet gespoten!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!Geen outdoor of garage gedoe!Discreet geboden!No fake aub!  

DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink27
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter voldoe ik al je noden)  

Twink27
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Niet roker
Hoi slanke niet roker gezocht ik pijp je leeg je mag in mondje komen , omgeving retie wel min 18cm in je broekje en niet besneden en nee ik stuur geen foto's door koppeltje mag ook reageren dan bef ik het vrouwtje ook klaar als de kontjes netjes en onbehaard zen kunnen ze ook gelikt worden. Voor vandaag Ik ben Hetero -Bi dus geen mannen die geneukt willen worden want dat doe ik enkel met een vrouw. En wees geen faker maar een echte mens.  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Zoek mondneuker
Bi 49 175 75 18,wil graag pijpen,reageren met foto materiaal  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10