Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Genieten - me Time
Jij bent een knappe , speciale, toffe , slanke ,sportieve vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single of in relatie, of net uit een relatie, je wil niet meteen terug in een vast stramien stappen, of toch wel, je hebt nood aan genegenheid ? Jij bent een charmante, sportieve vrouw met keurige opvoeding en hoog libido. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 55. Ik ben net vijftig,Single,hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. ter info hij is 18x6. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om in volle discretie kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  
10 dagen
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
Genieter 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eens iets anders
Een ietwat vreemd zoekertje misschien, maar lees even tot het einde en wie weet... Ik ben een niet onknappe onderdanige bi-man in een relatie. Meerbepaald een cuckold relatie. Google helpt om er meer over te weten. Bottom line, Ik draag verplicht een kuisheidsgordel. Ik zoek dus een leuke dame waarmee ik af en toe kan afspreken voor bijvoorbeeld parenclub bezoek. Ik doe dit niet om mijn vrouw te bedriegen, want ik heb geen interesse in penetratie (kan ook niet), maar in een gezellige middag waar ik jou van dienst ben en voor het nodige knuffel/kus/likwerk mag zorgen. Wil je dus af en toe eens naar club, maar zie je het als vrouw alleen niet zitten, dan heb je aan mij een perfecte partner. Ik zal je niet bespringen (want dat gaat niet door mijn peniskooi), maar ben de perfecte metgezel. Als cuckold ben ik ook niet jaloers als je met andere mannen seks hebt, ik geniet daar zelfs van. Interesse? Stuur me gerust een berichtje.  

Eens iets anders
10 dagen
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Elkaar ontdekken
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m73, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
10 dagen
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik ben op.zoek.naar een vrouw voor contact
Zoals de titel doet vermoeden, ben ik op zoek, naar een lieve zachte vrouw, die het zou zien zitten om contact te hebben met.een lieve zachte man....ik dus 😉, ikzelf ben gehuwd, al 28 jaar maar sex is onbestaande, ik ben geen macho ofzo, ben een vrij rustige en zelfs verlegen man, ik kan je ook geen wilde rit beloven, maar wel eentje met respect en zachtheid, moest dit u aanstaan, stuur me.dan een berichtje ☺️☺️ of als je vragen hebt, of tips, of eender wat 😉 Groetjes x  
10 dagen
Ouder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar jonger
Het is zoals de titel zich vermeld. Zelf ben ik 30 en ben opzoek naar iemand jonger. Mijn interesse liggen nogal breed dus als je interesse hebt in iemand ouder stuur dan zeker een mailtje en dan zien we wel  
10 dagen
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
10 dagen
Zakenman 49 jaar Antwerpen - Westerlo
Zakenman zoekt vaste minnares om in de watten te leggen
Je bent gelukkig, hebt weinig zorgen of behoefte om van partner te veranderen. Maar... je verlangt af en toe naar iemand die je diep in de ogen kijkt en je vol passie zoent. Iemand die door je haar gaat, je hals zoent, je lichaam streelt. Die ook een steelse blik werpt op je boezem, zijn ogen niet kan weghouden van je billen en duidelijk zin heeft in jou. Geen gierige eendagsvlieg, maar een man van de wereld, die jou graag verwent op alle vlakken. Je wilt een coole vent, waar je graag mee praat, maar waar het op sexueel vlak ook mee klikt. Die man bestaat, maar hij heeft jou nog niet gevonden... :-) Hij is een verzorgde, aantrekkelijke, stijlvolle man, gebonden en discreet. Geen macho maar weet wel van aanpakken. Hij zoekt een leuke en geile vrouw uit de regio, die het ook fijn vindt om af en toe iets stouts te doen. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of lichaamsbouw. Jij hebt weinig taboes, en bent niet bezitterig.  
10 dagen
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
10 dagen
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10