Zoeken naar de rol van sub

Uw zoekactie voor de rol van sub leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Piet 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Meesteres zoekt lust slavin
Ik 45j man moet voor mijn meesteres een kinky openminded lust slavin zoeken. Welke vrouw wilt meer lust in haar leven. Fantaseer je hier al lang over. Maar durfde je nooit reageer dan. Al je wensen worden waar gemaakt. Je grenzen worden gerespecteerd. Alles is bespreekbaar. De meesteres kent weinig taboes. Dus hoe kinky je ook bent alles kan. Ze zoekt iemand voor een langdurige relatie. Waarin je samen met mij door haar gebruikt word. Wie wilt spanning. Sensatie. Single of getrouwd. Maakt niet uit. Ook als je man dit niet mag weten is je geheim veilig bij ons. Leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wel toewijding en eerlijkheid. Wie durft zich over gegeven aan haar lusten en aan de lusten van de meesteres. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die zich meld  
24 dagen
Noah 36 jaar Antwerpen - Bornem
Oudere dame gezocht
Ik zoek een dame die sex zoekt met een jongeman van 36. Leeftijd speelt geen rol. Ik kan me verplaatsen. Ik rook niet. Ik heb een lekkere dikke lul. Dames boven de 60 die geile sex zoeken zeer welkom.  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
24 dagen
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
24 dagen
LIK-Master 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ervaren beffer
Zoekt een dame om oraal te bevredigen. Leeftijd en/of uiterlijk spelen geen enkele rol, hygiëne des te meer. Een lekker fris gewassen poesje is alles wat ik vraag. Ik kom bij je langs, we spreken ergens af en ik geef je de beurt van je leven. Ik kan werkelijk echt langer dan een uur je meermaals laten komen. Jouw genot is mijn voldoening. Tot likjes  
24 dagen
Leuke man 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Leuke man
Hallo wie van de dames zin om kennis te maken met een leuke man glaasje drinken en zien wat er verder gebeurt leeftijd speelt geen rol ook uiterlijk niet ik ontvang prive en discreet ben een man van 64 m75 72kg goed bedeeld iedereen zal ik proberen te antwoorden no fake eerlijk gezond en hygiënisch laat maar horen dames  
25 dagen
Bonapart 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dame gezocht
Hallo, Hierbij zoek ik lieve dame voor deze jong van geest die door het leven gaat als man met leeftijd 59 jaar , normaal gebouwd , met een beetje vormgeving des goede levens. Ben gehuwd en mijn echtgenote is hiervan op de hoogte. Zoek hierbij dame als FWB om samen evt te genieten, dit kan van gesprek ( evt via mail , voor degene die mij niet willen zien ) tot lichamelijk genot zijn , alles staat open als er maar een klik is . Hierbij speelt leeftijd geen rol, maar liefst rond de 50- 60 jaar , omdat iemand van deze leeftijd meer weet wat we willen, is toch mijn ervaring. Andere mogen proberen mij te overtuigen. Sta positief in het leven en wil dit zolang mogelijk aanhouden , met ieder die mijn pad kruist, dus zoek iemand die gelijk van aard is in het leven. Iemand die in een kasteel woont en met een grote dikke wagen rijd hebben mij voorkeur , hihi. ( dit bedoel ik figuurlijk natuurlijk ) Alle ander mogen ook een mailtje sturen . Hierbij groet deze heer allen .  
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil dit
Ik ben een hetero man. Maar wil graag eens een lingerie slet zijn. Welke vrouw doet mij haar lingerie aan en gebruikt me dan als haar slet. Wil ook met een strapon geneukt worden eventueel. Ik ben er voor jou genot. Wie ziet dit eens zitten wie wilt dit graag eens doen. Ook wil ik graag eens een plassende vrouw likken tot ze klaarkomt. Wie wilt er van mij eens een geile slet maken. Alles is bespreekbaar. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie is real en wie is serieus. Je leeftijd speelt geen rol. Waar je vandaan komt ook niet. Ik verplaats me wel.  

Welke vrouw wil dit
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Peter S 56 jaar Limburg - Alken
Verboden afspraakjes
Hallo dames. Ik ben een mid-vijftiger en zou graag een spontane dame leren kennen om af en toe discreet af te spreken voor ontspannende momentjes. Op welke manier ? Dat mag je zelf invullen. ;-) Ik ben vrouwvriendelijk, niet opdringerig, sociaal, speels, discreet en een knuffelaar. Ook hou ik er enorm van een vrouw te verwennen, nog meer dan om verwend te worden. Ik ben hygiënisch en 100% SOA-vrij. Ik ben een levensgenieter met een klein buikje, ben intiem verzorgd en ben zeker niet op zoek naar extreme dingen. Liefst zou ik iemand leren kennen om - mits de juiste klik - regelmatig af te spreken. Jou relationele status evenals jou leeftijd spelen geen rol gezien ik discreet ben. Ik ga niet over één-nacht-ijs en zou een kennismaking op neutraal terrein op prijs stellen. Heb je nog vragen of zie jij dit zitten, stuur dan gerust een mailtje. Groetjes.  

Verboden afspraakjes
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10