Zoeken naar ik mijn vrouw

Uw zoekactie voor ik mijn vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nymphomane? Exhibitioniste? Onderdanig?
Hey daar, Ben jij die vrouw die meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
11 dagen
Daddy 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Daddy op zoek naar zijn little of babygirl
Hallo, ik ben een single Daddy en ben hier op zoek naar een jonge, onderdanige vrouw (+20) voor een vaste D/s-relatie, bij voorkeur een little of babygirl, voor de kenners. Voel je je graag klein en heb je little gedrag. Wil je beschermd worden en heb je leiding nodig. Wil je je veilig voelen in de armen van je Daddy die naar jou luistert en je begrijpt. Wil je een plaats waar je jezelf kan zijn zonder beoordeeld of veroordeeld te worden ? Stuur me maar een berichtje als dit je aanspreekt en er meer wilt over weten. Grtjs.  
11 dagen
Neukhoer sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/se,slaaf zoekt meesteres/meester om mijn pooier Re worsen.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben door mijn vorige eigenares/meesteres afgericht als neukhoer en zijbwas mij. Pooier. Zij zocht klanten voor mij. Ik was haar eigendom.bia speciaal kintrakt. Ik zoek nu een meesteres vrouw trav/ts om haar eigendom te worden en mijn pooier te worden een meester als pooier kan oik en zijn eigendom zijn. Ik heb kleine tieten en wil opnieuw Afgericht worden. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen.  
11 dagen
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Na een weekend met alleen maar fakers waag ik een nieuwe kans. Je hebt als vrouw een druk leven. Drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een druk leven. Sex is er bijna nooit. En is er als eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur passie. Maar ook geile sex. Tot je voldaan en moe bent. Je mist dat zalige gevoel. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Niemand komt dit te weten. Dit is ons geheim. Bij goede klik spreken we regelmatig af voor passionele geile sex. En erna ga je voldaan na huis. En ben je weer die gewone huisvrouw. Wie is real. Wie durf die stap te zetten. Ik hoop eindelijk eens dat er iemand serieus reageert  
11 dagen
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
11 dagen
Footie 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voetfetisj
Hee hallo ik ben een onderdanige man op zoek naar een vrouw die aan mijn voetfetisjme wil beleven. Ik aanbid jou voeten,masseer ze lik ze en geniet ervan om aan jou voeten te liggen. Ik ben jou slaaf als ik jou goedkeuring krijg? Kan ontvangen..  
11 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
11 dagen
ongehuwde man 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
fantasietje
ALs ongehuwde man droom ik er al een hele tijd over om eens een vrouw in trouwkleed te mogen neuken. Welke vrouw heeft haar trouwkleed nog, kan daar nog in en wil dat eens aantrekken om zo geneukt te worden? Wie wil haar huwelijksnacht nog eens herbeleven? Maar dan op een nuchtere manier ;-)  
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil dit
Ik ben een hetero man. Maar wil graag eens een lingerie slet zijn. Welke vrouw doet mij haar lingerie aan en gebruikt me dan als haar slet. Wil ook met een strapon geneukt worden eventueel. Ik ben er voor jou genot. Wie ziet dit eens zitten wie wilt dit graag eens doen. Ook wil ik graag eens een plassende vrouw likken tot ze klaarkomt. Wie wilt er van mij eens een geile slet maken. Alles is bespreekbaar. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie is real en wie is serieus. Je leeftijd speelt geen rol. Waar je vandaan komt ook niet. Ik verplaats me wel.  

Welke vrouw wil dit
12 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Subvrouw gezocht
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10