Zoeken naar wij zijn zoek

Uw zoekactie voor wij zijn zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Piet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Onderzoek
Dag heren, Ik ben al een tijdje op zoek naar een (pseudo)arts die me eens grondig kan onderzoeken/opdrachten laat uitvoeren. Liefst zo waarheidsgetrouw mogelijk. Leeftijd arts speelt geen rol, gaat over het medisch spel. Ikzelf: 38/173/70 Kan vlot verplaatsen. Tot snel ;-)  

Onderzoek
gisteren
Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
Lekker 53 jaar Antwerpen - Lier
Ik zoek...
... een lekkere, oude (80+), impotente, onbesneden, onderdanige, verwenner die tijd heeft en er werk wil van maken. Ik hou ervan om betast te worden. Gestreeld te worden. Gepijpt te worden. Gelikt te worden. Gerimd te worden. Gemasseerd te worden. Maar uiteindelijk zal ik pas klaar komen tijdens het rukken. Jij laat ook alles toe wat ik bij jou wil doen of zien. Ik wil echt lekker lang genieten bij jou op mijn manier. Liefst ben je gay of bi. Stuur mij jouw stats, een foto en vertel mij hoe je mij gaat verwennen. Ik kan enkel thuis ontvangen. Kom op lekkere mannen! Meer dan 1 mag ook. Tot straks? Ik 53/188/95/13×5. Foto is mijn slappe piemel maar die wordt keihard als jij je best doet. xx  

Ik zoek...
gisteren
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
sexmassage aan huis
hoi ik ben van harelbeke zoek iemand die sex massage geef aan huis ben er 58j 1.65gr69kl grijs haar normaal gebouwd met en paal van 17cm op 5 dik zoals me balzak in me kontje ook kaal laat me iets weten dank u al vast  
gisteren
Regelmatig 66 jaar Limburg - Zutendaal
Regelmatig
Al heel lang zoek ik een regelmatig contact met een slank ! Persoon die van een kleiner pikje houdt… evenwel neuken is er niet bij. Elkaar soft verwennen. Jij bent geen veeldater en reageert met je stats en ev lichaamsfotootje. Verdere info per mail.  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke kerel …..nu evt
hey hoi zoals je kan zien sta ik redelijk geil en vroeg mij af of er hier een discrete kerel is die is een keertje aan mijne lul wil komen zuigen discreet ik ben 32 van Hoogstraten wat ik zoek bij voorkeur is iemand jonger dan mezelf of rond dezelfde leeftijd mocht je interesse hebben stuur dan een leuk berichtje met een foto van jou lul en wie weet zuigen we elkaar effe discreet af laat maar weten  

Welke kerel …..nu evt
gisteren
Gunter De Backer 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vies en pervers
M/47/170/85 op zoek naar mannen die kunnen ontvangen. Ik heb weinig tot geen taboes maar ben vooral op zoek naar iemand die mijn ongewassen kont en pik lang wil uitlikken en afzuigen. Ik wil ook helemaal ondergepist worden en doe graag hetzelfde. Alle andere voorstellen welkom maar kontlikkers en pissers/pisdrinkers hebben een streepje voor!  
Pieter 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp jij geniet.
Ben een pijpsletje en zoek dus een man of mannen die zich enkel willen laten pijpen. Ik kan bijna elke werkdag tussen 9u en 14u in Antwerpen-centrum, Berchem, Borgerhout en Deurne. Uiterlijk en leeftijd heeft geen belang maar je moet wel kunnen ontvangen thuis of op je werk. Liefst voor regelmatig. Zo zou ik een aantal telefoonnummers willen die ik in code kan smsen waarna ik als je ja zegt binnen het half uur bij jou kan staan voor te pijpen. 42j, m72 73kg met klein stoppelbaardje  

Ik pijp jij geniet.
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zandhoven
Rijpe bi zoek jong
Hey hallo. Ben rijpere bi kerel op zoek naar een lieve, discrete, jonge kerel voor regelmatige pret in bed of op andere plaatsen. Discretie en hygiëne vanzelfsprekend. Gevoel voor humor, gezond verstand en kunnen ontvangen een dikke plus !  

Rijpe bi zoek jong
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10