Zoeken naar ontvangen vandaag

Uw zoekactie voor ontvangen vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Turnhout 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi soft of top gezocht
Wie vanavond nog zin? Kan ontvangen in turnhout. Snelle sex... Beetje pijpen wederzijds. Indien niet te groot geschapen mag je condoom opzetten als je zin hebt Ik 46,bi  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor zaterdagavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
gisteren
Student 20 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Wie pijpt mij leeg
Hoi wie wil mij als student ontvangen in leuven of buurt en pijpt mij leeg? Daarna ben ik weer weg. Terug pijpen is ook mogelijk. Groetjes  
Ikk 35 jaar Limburg - Genk
Softdate
Wie wil er eens dringend gepijpt worden? Geen ervaring erin. Mss meer mogelijk. Heb een smal mondje, men lippen zullen strak om te paal schuiven. Slik niet. Kan ook in jacuzzi, zwembad, ... Enkel Genk-hasselt. Geen wagen op moment en Kan niet ontvangen. Hygiene en discretie is een must. Liefst ouder  

Softdate
gisteren
Slaafje 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpen en rimmen
Rij rond 19u na mijn werk vanuit ekeren richting herentals. Wie kan mij onderweg discreet ontvangen en mag ik als onderdanige slet aanbieden. Sta zelf voor veel open, soft of hard, pervers,dirty. Laat maar weten waar je wil afspreken en wat je in gedachten hebt. Outdoor ook mogelijk indien discreet.  
gisteren
Mark 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpvriend
Zoek sexvriendje die ik kan pijpen en die regelmatig in mijn mondje wil klaarkommen. Kan niet ontvangen, contacteer mij via sms of op mijn email.  
gisteren
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
voor facefuckers en zaaddumpers
Ik ontvang Maandagvoormiddag geile mannen die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten. Als je gebonden bent en anoniem wil blijven kan ik je geblinddoekt ontvangen. Gelieve een foto van je zaadpaal mee te sturen en het uur wanneer je wil langskomen. Ik ben een sportieve geile goeduitziende bi.  
gisteren
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallokes, ik zoek een slanke jonge man, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar 1malig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
gisteren
Antonio 28 jaar Limburg - Lanaken
Wie is ook geil
Wie wil lekker gepijpt worden. Jij mag ook pijpen als je dat wil. Omgeving lanaken, je kan ontvangen of buitendate of cardate.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10