Zoeken naar mijn lichaam

Uw zoekactie voor mijn lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 29 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Sunday fun
Iemand nog zin om een strak gaatje te neuken? Ik pijp je hard en laat je verder lekker gaan. 29j slank omgeving heusden zolder hasselt en omstreken. Als je niet kan ontvangen is een kamer of shop ook goed. Leeftijd maakt minder uit al heeft tussen 25 en 35 voorrang. Vereiste is verzorgt zijn en minstens een foto van je lichaam/lul  

Sunday fun
Bi top 38 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Op zoek naar soft
Wie kan ontvangen tijdens de week? Stuur maar en een fotoke mee van uw lichaam ofz :-) Ik ben slank en heb 19x5.5 Wie wil er eens mee spelen?  

Op zoek naar soft
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Ayri 35 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Softdate
Hey ik bi 34j 174cm 65kg sportief lichaam met besneden penis heel propre mooi konte, ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet ,ik kan ontvangen, antwoord met penis foto aub.  

Softdate
Masseur 36 jaar Luxemburg - Houffalize
Ontspanning en genot
Ik zoek voor deze avond iemand die wil genieten van een uitgebreide ontspanningsmassage. Ik luister naar je wensen en laat je lichaam tintelen van genot. Ik verplaats in de ruime regio voor propere personen tot 35 jaar.  
Man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Massage
Wie uit de buurt kan goed masseren? Ik zoek iemand die mij kan ontvangen voor een lichaamsmassage. Mijn stats zijn 33/170/75  
DATE VANDAAG 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
DATE VANDAAG
47j /slank/blond/hoog libido/180gr/75kg/pik 20x6 gr/versa/onbehaard lichaam/chems vriendelijk/hou van lange sessie/ook trio/homo koppels/meerdere gasten/vreemde origine welkom/slaafjes en sletjes/ik kan ontvangen en verplaatsen/ik zoek voor nu /namiddag en avond/reageer met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik,via mail of whats app,geen privé nummers  

DATE VANDAAG
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek gewillige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VANAVOND . Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen  VANAVOND
bot 53 jaar Antwerpen - Kasterlee
fister gezocht met ervaring voor Maandag 10/06 voormiddag
ik zoek een geile man die ervaring heeft met fisting en dit bij mij wil doen, eerst zachtjes oprekken om dan steetds verder te gaan, wie kan mij daarin helpen en ontvangen omgevind Turnhout, Kasterlee, Herentals, Retie . Ik heb dit reeds eerder ervaren en wil dit opneiwu beleven je mag mij na de fisting ongeremd doorneuken naar jou eigen verlangen en zin, graag berichtje met pik fot stats en vanwaar je bent voor maandag voormiddag . Heb je geen ervaring maar wil je dit toch proberen ook welkom wel hygiene en discretie gevraagd en geboden. Ik heb een volledig onthaard lichaam  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10