Zoeken naar kris bij

Uw zoekactie voor kris bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paul 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Top 60 jr zoekt tot 35 jr
Top 60 jr 1m93 86kg 18 x 5 cm. Zoek tot 35, student welkom. Ontvang of verplaats soms overdag in Leuven om elkaar te pijpen/rukken of jou te te neuken. Niet financieel. Stuur je volledige stats bij reactie.  
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Onderweg... Voor nu
Sportieve dertiger ... Stevige lul... Nu onderweg naar Aalst. Momenteel in Dendermonde. Bij wie kan ik langskomen voor een heerlijke pijpbeurt. Voor nu.  

Onderweg... Voor nu
eric 62 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
bij wie ???
wie wilt afspreken donderdag 30/05 tussen 13u30 en 16u30 en kan mij ontvangen voor een geile date. Ik zoek in de regio Oudenaarde, Zulte, Kruisem, Deinze of toch in de buurt. Je bent deftig, verzorgd, discreet en slank tot normaal gebouwd. Reageer met je ware asl, vanwaar je bent en graag een foto erbij. Grts Eric  

bij wie ???
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond! Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook of andere fantasieën. Massage en u dan lekker pijpen,... Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een wellness en ingericht, jacuzzi, sauna. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
Bottom 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
voor vanavond
Deze avond ben ik in Kortrijk en kan ik tussen 18u30 en 19u45 bij iemand langskomen. Kernwoorden: sensueel, jij bent top, geen veeldater, niet volzet, intiem geschoren of getrimd, hygiënisch, discreet en hebt bovenal niveau! Je bent van Kortrijk, leeftijd is van minder belang. Ik pijp graag, word graag gelikt maar is geen vereiste en word graag eens safe genomen. Mijn stats zijn 35/179/73, ben intiem geschoren maar heb stoppelbaardje. Ik bied zelf aan wat ik hierboven beschreven zoek. Graag reactie met niveau, dat haal ik er wel. Tot straks?  
Pijpsletje 35 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Dinsdag: Wie wilt gepijpt worden?
Morgen, dinsdag, zou ik graag bij een leuke oudere man langsgaan om lekker te pijpen. Je mag gerust passief blijven. Facial is geen probleem. Discretie vereist, en geboden.  

Dinsdag: Wie wilt gepijpt worden?
Pijper 35 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Verwennen
Ik ben nu op weg naar Gullegem bij wie mag ik langskomen? Je laat mij binnen en staat al naakt we gaan naar waar jij wil in het huis . En ik pijp jou . Wie heeft een zin in mijn voorstel mag ook een andere voorstel doen  
Ryan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Anonieme Gloryhole Suck
Wie zin om zich vandaag lekker te laten pijpen via gloryhole? Eventueel wederzijds kan. Ik zit niet heel ver van de afrit in wetteren. Alles met respect en bij klik kan het vaker. Foto van speelgoed is welkom. Ik kan ook sturen. Liefst niet al te oud. Tot straks misschien?  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente top gezocht
Bij wie in het Gentse kom ik eens langs om m'n mondje te laten vullen? Ben heel gewillig en klaar om te dienen, enkel regio Gent slanke discrete veertiger hier.  
Horny 33 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Nu nu nu
Hallo allemaal Ik rijd van Gent naar Diksmuide, ik ben er om 16.00 uur. Wil iemand dat ik naar het feest kom? 33 191 86 18 slank en atletisch, goed verzorgd en geschoren. 100 procent discretie en hygiëne. Afspraak bij mij is ook mogelijk om 16.00 uur in Diksmuide.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10