Zoeken naar jonger

Uw zoekactie voor jonger leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Graag zou ik een geile ouder persoon ontmoeten vanaf 60j. Ik val dus NIET op jonger ook niet op tatoes enof piercing,zelf draag ik het ook niet. Uw uiterlijk niet belangrijk dus volslank buik beharing of niet is prima. Ik sta voor veel open en ben licht onderdanig ingesteld, pijpen of wil je dat ik rim is prima. Graag iemand met een dikke pik of dikke eikel. Ben 1m73, 85kg. Gbbs. Men pik normaal formaat en spuit goed zie foto. Bij voorkeur een vast contact. Ik reageer op duidelijke mail met meer dan 1 zinnetje en foto van je pik zou leuk zijn. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
11 dagen
Krisdd 49 jaar West-Vlaanderen - Damme
Massage
Ben een slanke man van44j, zie er jonger uit, onbehaard strak lichaam en 1m70 72 kg en 16/5. Ik laat mij masseren op elk plekje, je mag dan gerust je gang gaan. Alles safe en discreet. Kan verpl en ontv in Sijsele... Voor vanavond.... Mmmm  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
11 dagen
bij wie mag ik 66 jaar West-Vlaanderen - Menen
bij wie kan ik
wie kan ontvangen en valt op ouder? zestiger voor jonger die kan ontvangen omg kortrijk menen  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
12 dagen
dinsdagdate 67 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
dinsdag date
zestiger voor jonger die morgen kan ontvangen omg kortrijk menen, ik verwen graag  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
12 dagen
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Sint-Truiden
Welke lieve aantrekkelijke bi-topmasseur l/xl wil me eens verwennen?
Is er dan echt maar dan ook echt geen aaantrekklijke goed voorziene bitopmasseur,kontjeslover te vinden hier,die mijn maagdelijk bottom eens onderhanden wil nemen,en uitgebreid wil bespelen,bewerken en verwennen.Dat is nu al jaren mijn fanataid en tevergeefse zoektocht hier.Wie is deftig,verzorgd en zeer goed voorzien,en wil dat een respectvol bij me doen? Ik ben wel geen jong sissytje of twinkje niet meer.Maar wel een zachte eerlijke jonger ogende 50er die snakt naar die eerste bottomverwenning.Dus ja, hoop nu echt eens ontmaagd te worden veilig en safe wel te verstaan.Wie is hier eerlijk betrouwbaar en weet van aanpakken om het in goede veilige banen te leiden? Wie laat me eens zachtjes ontdekken en genieten?Graag niet rokers of drinkers, en gbbs.Intiem ook graag gald als het kan?x  
12 dagen
mbgast 43 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren (veel jonger uitziende) 43 jarige gast zoekt twink te Mechelen
Heej, ben onervaren, zoek twink gast, samen chill iets drinken bij mij thuis, kussen, strelen, samen douchen, pijpen... eerder soft (heb ook wel voetenfetish :p). Enkel Mechelen, no face, no date...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10