Zoeken naar iemand onderdanig

Uw zoekactie voor iemand onderdanig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Brent 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ben benieuwd of er nog eerlijke mannen zijn
Donderdag namiddag om 13u. Welke man kan ontvangen . Zou graag een mijn droom laten verwezenlijken. Ik kom binnen ik ben zeer onderdanig. Je neem me mee naar bed. Je kleed mij uit leg mij op bed . Ik moet op mijn rug gaan liggen met mijn ogen dicht of geblinddoekt mij . Jij mag mij eens goed hard verwennen . Je breng ook je lul in mijn montje moet je lekker diep pijpen . Derest vul jij maar in ballen en lul afbinden en mijn kontje lekker verwennen zie ik ook zitten . Maar ja zo een man vinden is waar anders he  
3 MMM 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
3 MMM
Wie kan omgeving Zwalm komen voor de middag om met 3 te spelen? Eén is onderdanig en pijpt en rimt. Doel is om met respect samen te spelen, klaarkomen over elkaar, pijpen en rukken. Reageren met anonieme foto aub  
Pijpslet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek geile senior
Voor donderdagvoormiddag zoek ik een geile bischierige senior (50+) die kan ontvangen en mij wil gebruiken als zijn sletje. Ik kleed me helemaal uit en jij betast mij in de zetel, op het bed, waar je maar wilt. Veel is mogelijk, laat je fantasie uitkomen. Ik ben onderdanig en versa bottom. Ik ben zelf bi, dus we kunnen ook samen porno kijken of als je een relatie hebt op foto's van je partner rukken. Doe een geil voorstel, liefst met stats en foto. Discretie gewenst en geboden.  
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zit bijkomend sletje donderdagochtend
Mijn stats zijn 45 174 66 en ik ontv nu donderdagochtend een heerlijk sletje. Ik kan deze blinddoeken. Ik zoek een bijkomend onderdanig en gewillig sletje om mee te geilen. Iemand zin ? Ik zoek real  
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik zoek de rijpe leeftijd iemand om af en toe geil contact te hebben . Je uiterlijk niet belangrijk ,dun dik,volslank,behaard ,onbehaard,allemaal prima. Geen piercing enof tatoage ook geen zonnenbank types. Graag iemand met een dikke lul. Zelf ben ik 1m73,85kg, gbbs, ik ben wat onderdanig ingesteld ,men pik normaal gebouwd en spuit goed zie foto. Rimmen pijpen veel kan. Ik reageer op duidelijke mails met foto graag van je lul erbij. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een geil onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar man(nen) tussen 50-65 jaar
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt ;) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar man(nen) tussen 50-65 jaar
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
jstrm 35 jaar West-Vlaanderen - Damme
XL fun
Op zoek naar een leuke jonge kerel, eerder onderdanig, twink type. Ik ben mannelijk 35j 190 75 en 20x6cm Heb een prachtige vrouw, maar vanavond wil ik even iets anders. Kan ontvangen of verplaatsen. Stuur je terug met foto en je locatie?  

XL fun
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10