Zoeken naar euml

Uw zoekactie voor euml leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieter 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Genieter 51 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Masseur gezocht
Hallo, wij s er een masseur in de buurt die graag verwent eenzelfde verwent wilt worden met een lekkere pijpbeurt? In de omgeving of eventueel ontvangen. Normaal gebouwd hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Geen ellenlang gemail. Geen gefake.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Keurdertje 60 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Kerel gezocht
Ik ben een 60jarige slanke en verzorgde man. Ik zoek een kerel tussen 18 en 30 jaar die zich eens wil laten keuren en betasten. Jij blijft passief. Je bent slank, weinig behaard en 100% discreet en hygiënisch. Graag reageren met woordje uitleg en eventueel lichaamsfoto. Afspraak voor nu vrojdag!  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje. Ik zuig en lek hem lekker hard. Ik kan je gewoon klaarpijpen en je mag over mijn gezicht en in mijn mond spuiten. Maar je mag me ook stevig in mijn kontje pakken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB / sexbuddy
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Rik 58 jaar Limburg - Lommel
Afzuigen ochtendplaal
Wie komt mijn harde ochtendpaal afzuigen tot het warme zaad eruit spuit....? Kan ontvangen, discreet en hygiënisch.  

Afzuigen ochtendplaal
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard. Ik hou van hygiëne en discretie. Ik zoek SLANKE kerel 20-35 die houdt van soft. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag van elkaar genieten? Stuur mailtje met jouw gegevens en ook wat je graag wil doen. Ik kan verplaatsen en ontvangen  
Bart 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Cumdump hotel Brugge
Komende donderdag ben ik op hotel in Brugge. Ik heb al jaren de fantasie om me op volgende manier te laten ontmaagden. Je komt binnen, ik zit naakt op mijn knieën op de rand van het bed. Je komt binnen, zegt geen woord. Je raakt mijn pik aan, vervolgens streel je mijn kontje, je neemt glijmiddel en maakt mijn kontje neukbaar. Je doet een condoom om en glijdt zacht bij me binnen binnen, je neukt me tot je komt. Je doet je condoom uit en gooit deze op bed. Je vertrekt. We zeggen geen woord. Ik heb je niet gezien. Ik heb nog nooit geneukt, dus graag iemand die er op kikt om iemand te ontmaagden, maar ook dit voorzichtig aanpakt. Is er iemand die me hierbij wil helpen. Graag snel reactie. Fake zich onthouden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10