Zoeken naar enige tijd

Uw zoekactie voor enige tijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Dikkerdje 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Daddy
Ik als stout dikkertje heeft al een hele tijd een fantasie om lekker geil te doen met een oudere man die daddy wil zijn. Jou stout dikkertje is altijd geil. Mijn stats 40/188/110/16  
11 dagen
bi-man 50 jaar Zeeland - Terneuzen
date vandaag
Wie zin & tijd voor een fijne date?  
Stef 47 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Wie komt nu deze pil leegzuigen
Wie heeft er nu tijd om een blow job te geven en MSS krijgen  

Wie komt nu deze pil leegzuigen
11 dagen
Marc 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dokter bezoek
Hey heb al lang een fantasie Zou graag zoals tijdens de schooltijd een medischonderzoek ondergaan maar dan nog uitgebreider 🙈dokter komt op bezoek of ik ga op bezoek en ja alles mag onderzocht worden Wie durft en is geen fakedokter ?  
12 dagen
Spellekes 48 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt morgen
mijn ideaal scenario is een getrouwde man die morgen tijd heeft om me te ontvangen om samen te spelen. Wat kan? Kussen, strelen, pijpen, klaarkomen in de mond, cum kiss Wat is belangrijk: hygiene en discretie Extras: als we elkaar fotos van ons madammen kunnen tonen en haar lingerie aandoen zou ook wel tof zijn.  
12 dagen
Bi man 54 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek gay koppel of 2 vrienden
Om is lekker mee te vrijen. Tongen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Zachte seks met drie of meer. Ik kan best op maandagavond vanaf 18u. Ik ben gehuwd vandaar de beperkte tijd. Ik ben 1m90 en normaal gebouwd. 18cm intiem kaal. Stoppelbaard en zeer verzorgd. Wie kan mij helpen om dit is beleven?  
hallo 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gewoon
Zoek leuke maat safe, discreet voor fijne momenten. Ontdekkend, genieten. Ben soms te serieus misschien, maar doorbreek maar. Vrijen voelen samen man zijn... Dinsdagavond ook vrij? Ik verplaats. Lycra, soft en meer. Alles op tijd.  

gewoon
Bi top 54 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek 2 vrienden of hay koppel
Om is lekker mee te vrijen. Tongen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Zachte seks met drie of meer. Ik kan best op maandagavond vanaf 18u. Ik ben gehuwd vandaar de beperkte tijd. Ik ben 1m90 en normaal gebouwd. 18cm intiem kaal. Stoppelbaard en zeer verzorgd. Wie kan mij helpen om dit is waar te maken?  

Zoek 2 vrienden of hay koppel
Peter 41 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zaad in overvloed
Ik zoek een mondje om mijn lul te laten verwennen. Heb je deze avond tijd, kom dan even langs en om al mijn sap door te slikken. Regio Leuven, 41 175 70 19. Enkel deze avond, stuur stats en foto indien interesse.  

Zaad in overvloed
13 dagen
Xxx 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Fun
Hey, ben een 34j bi schierige man in relatie ( dus discretie en hygiene zijn een must) en via deze weg zoek ik iemand om same een plezante tijd me te beleven. Same wa trekken en mss wel meer, heb ng niet veel ervaring met een man maar kijke en bekeke worre vin ek altij wel geil. Kan soms ontvangen maar eerder verplaatsen. Liefst wel personen rond mijn leeftijd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10